Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

4 vprašanja, ki se jih morate vprašati vsako jutro

4 vprašanja, ki se jih morate vprašati vsako jutro

Uspešni ljudje postavljajo dobra vprašanja. To je izjava, ki jo lahko potrdijo najbolj uspešni ljudje. Dobra vprašanja praviloma dobijo dobre odgovore. Takšna vprašanja pa moramo vprašati tudi sebe! V današnjem članku bom pojasnil razlog za to trditev, hkrati pa povedal, katera vprašanja si morate postaviti vsako jutro.

Kakovost življenja ni odvisna samo od dogodkov, ki jih doživljamo, in od situacije, v kateri smo se znašli. Odvisna je tudi od tega, kako na takšne dogodke reagiramo, kako čutimo in o čem razmišljamo. 

Na to vplivajo naša prepričanja, vzorci iz otroštva, navade, vera, življenjske izkušnje in mnoge druge stvari. Omejujoča prepričanja pa so tista, ki nam preprečujejo, da uspemo, izboljšamo življenje in si drznemo slediti sanjam. To moramo vsekakor spremeniti in prva stvar, ki jo lahko naredimo, je da spremenimo naše vzorce in navade. 

4 vprašanja, ki nam bodo pri tem pomagala so:

  1. Kaj lahko danes naredim, da pomagam izboljšati svet?
  2. Kaj lahko naredim za druge?
  3. Kaj lahko svetu ponudim?
  4. Kaj lahko naredim danes zase, da bom nekaj korakov bližje cilju?
Na podlagi odgovorov naredimo dnevni načrt!

Če se bomo vsak dan spraševali ta vprašanja, bo naš dan popolnoma drugačen. Kmalu bomo opazili, kako se svet okoli nas spreminja korak za korakom. Ne bomo se več spraševali, kaj lahko dobimo od drugih, pač pa bomo osredotočeni tudi na to, kaj lahko damo svetu, da bo boljši za vse. Osebnostno bomo rasli, dobili bomo več priložnosti in bolje bomo znali reševati probleme. 

Naš pozitiven odnos bo vplival tudi na druge.

Na svet bomo začeli gledati iz popolnoma drugačne perspektive in kar je glavno - srečnejši bom. Uspeh bo vedno bližje!

Verjemite, vprašanja resnično delujejo! Kaj imate za izgubiti, če se jih vprašate vsako jutro?

In zapomnite se, bodite prijazni! Nič ne stane in izboljšuje svet!

Rad bi vam še povedal, da sem za spremembe navad, misli in izkoriščanja podzavesti v našo prid razvil tečaj, ki se nahaja v Top Success Clubu v BigU Life System. Dostop do celotne platforme še vedno stane le 20 evrov + ddv! Prijavite se danes in začnite jesen srečnejši in z vsemi informacijami, ki jih potrebujete, da boste uspešnejši.