Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

5 resnic o uspehu

5 resnic o uspehu

Danes bom govoril o življenjskih resnicah, ki jih morate vedeti, če želite uresničiti svoje sanje. Za nekatere ste že slišali, nekatere vam bodo odprle oči, vse pa vam bodo dale odlično popotnico za uspeh na vseh področjih življenja. 

Katere so te resnice?

ČE ŽELITE BOLJŠE ŽIVLJENJE, MORATE POSTATI BOLJŠI

Kaj to pomeni? Vaš zunanji svet bo vedno odseval vaš notranji svet. Izboljšati morate kakovost svojega življenja, kar pomeni, da morate osebnostno rasti, dosegati cilje in se fizično dobro počutiti. Osebnostna rast in posel sta močno povezana. Če ne boste rasli, tudi poslovno ne boste mogli nizati uspehov. To je nekaj, kar vedno učim svoje stranke, njihove poslovne zgodbe pa to znova in znova potrjujejo.

Kako osebnostno rasti? Knjige in tečaji so najboljši korak. Kaj bi rekli, če bi vam povedal, da sem v svoje znanje vložil več kot 600 tisoč evrov in se mi je ves denar večkrat povrnil? Vam ni treba, saj sem ustanovil Top Success Club, kjer se lahko od mene učite od za simboličnih 20 evrov + DDV na mesec.

EDINE PRAVE OMEJITVE USTVARI NAŠ UM

Harry Ford je nekoč rekel: “Verjamete, da lahko storite neko stvar? Ne verjamete? V obeh primerih imate prav.” To brez dvoma drži. V Top Success Clubu imamo tečaj Moč misli, ki vam bo pomagal sprogramirati um, da bo usmerjen v rešitve.  

POMEMBNO JE LE KAM GRESTE

Na dogodke iz preteklosti ne morete vplivati. Ni jih več. Ne morete iti nazaj v preteklost, da bi jih popravili, zakaj jim torej pustite, da vas zadržujejo tam? Naj gredo v pozabo. Osredotočeni bodite samo na prihodnost. Ta pa je odvisna od všega uma, naravnanosti in dela.

VAJA DELA MOJSTRA

Klišejsko, ampak resnično. Ljudje ne uspejo, ker prehitro odnehajo. Če jim spodleti, ne poskusijo še enkrat. Kaj bi se zgodilo, če bi največji znanstveniki tudi razmišljali na tak način? Če bi po enem poskusu odnehali, ker pač ni šlo? Večina stvari, ki vam je trenutno težkih, bodo sčasoma postale lahke.

NAUČITE SE LAHKO VSEGA

Dejstvo je, da se lahko naučite vsega, kar je v mejah razuma. Zavedati se morate, da ste se zmožni naučiti nove veščine, da lahko usvojite nova znanja … vse, kar vam bo pomagalo na poti do cilja.

Vaše življenje je odvisno od vas. Dobro je, da ste obkroženi z ljudmi, ki vas imajo radi in vas podpirajo. Vedeti pa morate, da vi krojite lastno usodo. Postanite pozitivno naravnani in začnite uresničevati svoje sanje!