Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Izjave udeležencev delavnice Mentor2Millions

Izjave udeležencev delavnice Mentor2Millions

Še vedno niste prepričani, če bi se udeležili moje 3-dnevne delavnice Mentor2Millions? Potem morate prebrati izjave nekaterih ljudi, ki so se je udeležili lani. Še danes sem v stiku z njimi in sem izjemno vesel, da uresničujejo svoje cilje in postajajo vedno večji!

TOMAŽ GOREC

Seminar Mentor2Millions mi bo zagotovo spremenil življenje. Naučil sem se ogromno stvari.Popolnoma sem spremenil pogled na posel. Smiljan me je moral spomniti, da imam nov produkt, ki se bo imenoval Travel Coaching. Težko je povedati, kaj vse sem se naučil. To je tako težko razložiti, kot razložiti, kako je ko si zaljubljen. Poleg stvari, ki sem se jih naučil, sem spoznal še veliko čudovitih ljud,i s katerimi bom v prihodnosti zagotovo sodeloval. Seminar priporočam vsem podjetnikom, tistim ki razmišljajo da bi postali podjetniki in vsem posameznikom, ki ne vedo kaj bi v življenju. Naj še povem, da sem se veliko naučil tudi od drugih udeležencev seminarja.

TAMARA MITRIĆ

Izredna izkušnja, ki mi je podala veliko novega in uporabnega znanja. Odločitev vredna veliko več kotsem plačala za seminar.

KATJA GABER VODOPIVEC – KREATORKA DIVINE TIME ACADEMY

Seminar je v treh dneh dal ogromno novih informacij, znanja, navdihov in idej za nadaljnje korake pri mojem delu. Strokovnjaki od katerih sem se učila so top na svojem področju, tako da sem odnesla res veliko. Z znanjem želim navdihniti ljudi, saj sem osvojila potrebna nova znanja, kako se tega lotiti. Hvaležna sem, da sem se lahko udeležila tega seminarja. 

ANDREJA ABRAM

Z udeležbo na seminar sem dobila potrditev., da sem se pravilo odločila. Hvaležna sem za izvedbo seminarja, izbrane goste, vsebino, strukturo in pomen sodelovanja. Na seminarju sem naredila preboj s tem, da sem dobila iztočnice za začetek poslovne poti:

- pomen spletne strani in družabna omrežja

- pomen zgodbe, sestava in struktura

- učinkovito pisanje prodajnih pisem

- dober marketinški pristop

- izvedba svojih produktov

Seminar sem doživela kot preporod za nadaljnje življenje.

MARIJA OREL

Na seminarju sem dobila veliko novega znanja, ki je spremenilo moj načina razmišljanja. Spoznala

sem ljudi, ki mi bodo pomagali ustvariti posel. Predvsem sem začutila, da sem dobra da ljudje čakajomoje usluge, da lahko zaračunam svoje usluge toliko, da bom zadovoljna in da za svoje sanje nisemprestara.

ANDREJA BIZJAK

Smiljan Mori je mentor, s katerim je privilegij sodelovati, saj ima toliko znanja in izkušenj, ki jih na seminarju Mentor2Millions podaja strukturirano in velikodušno. Smiljan vam bo dal celoten »know how« industrije govorništva, coachinga in avtorstva. Seminar je intenziven, daje zelo konkretne napotke in korake, ki jih lahko takoj konkretno uporabiš v praksi. Če jih upoštevaš in stopiš v akcijo, se vam bodo prihodki sigurno povečali. Če so vaše sanje postati govornik, coach ali napisati knjigo ob tem pa dobro zaslužiti v Sloveniji ne morete najti.

MARIJA OREL

Na seminarju sem dobila veliko novega znanja, ki je spremenilo moj načina razmišljanja. Spoznala sem ljudi, ki mi bodo pomagali ustvariti posel. Predvsem sem začutila, da sem dobra da ljudje čakajo moje usluge, da lahko zaračunam svoje usluge toliko, da bom zadovoljna in da za svoje sanje nisem prestara.

ANDREJA BIZJAK

Smiljan Mori je mentor, s katerim je privilegij sodelovati, saj ima toliko znanja in izkušenj, ki jih na seminarju Mentor2Millions podaja strukturirano in velikodušno. Smiljan vam bo dal celoten »know how« industrije govorništva, coachinga in avtorstva. Seminar je intenziven, daje zelo konkretne napotke in korake, ki jih lahko takoj konkretno uporabiš v praksi. Če jih upoštevaš in stopiš v akcijo, se vam bodo prihodki sigurno povečali. Če so vaše sanje postati govornik, coach ali napisati knjigo ob tem pa dobro zaslužiti v Sloveniji ne morete najti.

MANCA RAZBORŠEK

Kljub tem, da že veliko delam na področju coaching in javnega nastopanja so mi manjkala določena znanja, nasveti in triku, ki bi mi pomagali da postanem še boljša in se dotaknem še več ljudi. Na seminarju sem izvedela toliko dobrih in uporabnih nasvetov, ki jih lahko takoj implementiram. Hkrati sem imela dovolj časa, da sem že sestavila svoje lastne tekste, pripravila dele prodajnega razgovora za zaključevanje. Najbolj pa sem vesela, da sem se lahko učila od najboljšega slovenskega govornika in motivatorja. Ta seminar bi priporočila prav vsakomur, ki že vodi delavnice, seminarje ali se ukvarja s coachingom, ker bo dobil navdih za nove produkte, izvedel kako se izboljša kot govornik ali govornica, predvsem pa s tem dobil priložnost, da pomaga in navdihne še več ljudi. Hvala Smiljan, ker si sebe delil z nami.

DAVOR MOŽIČ

Z udeležbo na tem seminarju sem pridobil ogromno novih informacij o marketingu in kreiranju zgodb. Definitivno čisto drugačen pristop kakor sem ga uporabljal do sedaj. Poleg tega, kar je najbolj pomembno je to, da sem sprejel nekaj zelo pomembnih odločitev, ki so pomembne zame. Res super seminar poln rezultatov, ki so že vidni sedaj in dejansko delujejo takoj. Hvala Smiljan

NATAŠA BRKAN

Pred seminarjem sem bila precej izgubljena kaj hočem, kdaj bi začela, kaj bi sploh počela, je to zame, skratka »kompas« v okvari. Že na začetku seminarja sem slišala odločilne besede – poseg v kompas. Kar mi je pomagalo da sem našla smer, navodila za pot in inspiracijo za začetek in nadaljevanje poti – s svojim sanjam. Seminar, kjer sem doživela energijo za vsakega od nas, ki smo na različnih poteh, hvaležna sem za to, da imam sedaj jasnejšo vizijo, kaj je moj cilj in kako ga lahko dosežem.

FRANCI DOVČ

Edini način za preboj do cone obilja je, da čim prej zapustiš cono ugodja. To ni zelo lahko, je pa to edina pot. 

LEOPOLD MIHELIČ 

Seminar mi je prinesel zadovoljstvo:

- predavatelji

- s podano snovjo

- z literaturo

- z organizacijo

- s skupino, ki je zelo povezana s svojimi življenjskimi izkušnjami

Vesel sem, da sem v Monsu sprejel odločitev takrat pod TAKOJ. Ta odločitev je TEMELJ za objekte, ideje, ki do sedaj niso bile na ustreznih temeljih. Te ideje niso imele dovolj zagona in ne izkristaliziranih ciljev. Seminar MENTOR2MILLIONS je zame resnično DARILO (posebej po tej ceni). Priporočil ga bom tistim, ki so »spodaj« in tistim, ki želijo sprejeti odločitev. Hvala

MARKO LOGONDER

Za seminar sem se odločil, da se naučim priprave govorov in zgodb. Na seminarju sem dobil celoten postopek priprave in sestave govora, prodajne predstavitve. Zanimivo je, da sem celo začel razmišljati o pripravi lastne knjige. Dobil sem več idej za nove produkte in poslovne priložnosti. Hvala Smiljan!

DARJA MOLAN

Seminar je presegel vsa moja pričakovanja:

  • naučila sem se, kaj pomeni marketing
  • koliko sem vredna
  • seminar je bil odlična motivacija
  • navezala sem ogromno stikov
  • premaknila sem se
  • dobila sem veliko novih idej

Hvala, priporočala vas bom tudi drugim. 

ROBERT POŽUN

Smiljan, hvala da sem skozi tvoje vodenje našel del sebe, katerega sem se bal: KAKO PRODATI SVOJE ZNANJE?

Ti trije dnevi tečaja Mentor2Millions mi pomagajo, da grem naprej z odprtimi očmi, transformiram sebe in vas.

PA ČEPRAV SEM TO ŽE VEDEL!

Seminar mi je odprl oči, da spet vidim koliko že znam, da sem spoznal super ljudi in veliko novih veščin.

MARTINA ZORC – certificirana denarna coachinja in podjetniška mentorica, kreatorka sistema BUSINESS EXPRESS FORMULA

Kot denarna coachinja in podjetniška mentorica sem v svoje znanje investirala že na desetine tisoče evrov, zlasti sem se veliko izobraževala v ZDA , dve leti celo delala z mentorico milijarderko, pa vseeno mislim, da nisem niti za trenutek oklevala, ko nas je Smiljan Mori povabil na svoj Mentor2Millions Academy dogodek. Poleg tega, da je pripravil odlično ponudbo, sem točno vedela, kaj si od te investicije želim – strukture za pripovedovanje zgodb, v čemer je Smiljan res fenomenalen. Navdušena sem, da je delavnica presegla vsa moja pričakovanja, pa ne samo zaradi osebnega feedbacka na mojo zgodbo in drugih super vsebin. Zelo koristno se mi je zdelo tudi fotografiranje (profesionalne fotografije so danes nujne za učinkovit marketing!), še posebej pa ideje in priložnosti, ki so se rodile na tem dogodku, ki so, brez pretiravanja, neprecenljive – od kontakta za intervju v zelo brani reviji (hvala Smiljan), do zamisli za nov »flagship« dogodek in z njim povezan nov poslovni model, pa za celo serijo knjig, TV šov in rahel, a potencialno zelo dobičkonosen zasuk v pozicioniranju mojega coaching branda. Mentor2Millions Academy priporočam VSAKEMU, ker so zgodbe tiste, ki navdihujejo stranke za transformacijo in nakup, veščine javnega nastopanja in prodaje pa potrebujete ne glede na to, s čim se ukvarjate. Če ste kakorkoli vključeni – ali bi radi bili vključeni – v coaching oziroma svetovalno industrijo, govorništvo ali založništvo, pa sploh ne razmišljajte – investirajte! Smiljan ustvarja podjetniške zvezde. 

VESNA TUŠĆAN

Seminar je vrlo vrijedan alat koji je za razvijanje mojeg posla, očistio moje ideje do jasne vizije. Donijela je transformaciju, za koju sam donijela odluku o novom načinu vrednovanja (do) svojeg dosadašnjeg posla i vjerujem da če to doprijeti da u kratko vrijeme poboljšam svoje prihode 20 -30%. Preporučam svom koji žele unaprijediti poslovanje i iči u javnost, kojim putem če zvečati svoje tržište i poboljšati svoje životne ciljeve i snove. Hvala! Vrlo kvalitetan seminar!

JASMINA ČERNILOGAR MIHAJLOVIČ

Že dolgo oziroma še nikoli nisem bila na delavnici s toliko isto mislečimi ljudmi. Toliko čustev in energije je v zraku, da me kar razganja od navdušenja. Yes. Končno sem spet v krogu »svojih ljudi«.

MAJA ŠTEFANEC

Obilo prakse – praktičnih primerov, kjer dobiš ideje, dobiš drugo mnenje na svoj projekt in možnost povezovanja z drugimi.

ANDREJ ZALOKAR

Seminarju dajo neprecenljivo vrednost vsi udeleženci, združeni skupaj s posebnim namenom, da skupaj spremenimo svet in vplivamo na milijone ljudi. M2M je dragoceno orodje za katerega bi v tujini plačali vrtoglave vsote denarja. izkoristite znanje in dobrosrčnost neverjetnega človeka, kot je Smiljan Mori.

HELENA HOŠPEL

Priznam. Prišla sem z zmedeno glavo, s tisočimi idejami, sploh nisem vedela kaj naj najprej zgrabim, kje naj zančnem. Vsako uro mi je bilo bolj jasno. Ideje sem »počistila« in se odločila za korake, ki jih bom naredila v prihodnje. Vse mi je jasno – tudi moji cilji. Hvala.

MARJAN ŠČAP

Ogromna mera pozitivnega vzdušja, pozitivne energije, karizmatični Smiljan, veliko novega znanja o govorništvu, odprti, dostopni udeleženci.

PETRA TIMOŠENKO

Upam si trditi, da se na nobenem seminarju do sedaj nisem dobila večje celote oziroma palete znanja kot na tem seminarju. 

TAJČA PAVČEK

Dobila sem ogromno informacij. Dobila sem rešitev kako prodajati svoje izdelke. Spoznala sem super ljudi in z enim od njih že sestavila skupni izdelek: »Knjiga in cd za ljudi z multiplo sklerozo.

TAJA VEROTI

Na seminarju mi je bilo všeč spoznanje, kako lahko z drobnimi popravki navidezno vsakdanjo in popolnoma običajno zgodbo spremeniš v močno prodajno orodje. Dobila sem precej novih idej in spoznala sem nekaj ljudi s katerimi bom  prihodnje sodelovala. Mislim, da lahko zaradi tega iztržim nekaj tisočakov.

MARINA-VESEL LUKIČ

Na seminar sem prišla, da bom dobila novo znanje o pripovedovanju zgodb in kako brez slabe vesti zaračunati in prodati storitve. Poleg novega znanja, pa sem dobila tudi preboj na osebnem področju, ki mi bo zelo pomagal pri implementaciji pridobljenega znanja. Hvala. 

ANAMARIJA BILIČ

Moji občutki so neopisljivi, bila sem v dvomih, kaj bi rada sploh počela ampak z tem seminarjem sem dobila jasno sliko kaj je moje poslanstvo. Spoznala sem ljudi z različnimi čudovitimi zgodbami. Ta seminar mi je spremenil življenje in imam vizijo za naprej.

BRANE KNEHTL

Moja pričakovanja so bila zelo visoka. Prijetno sem presenečen, da so bila moja pričakovanja visoko presežena. Dal mi je odličen zemljevid in danes se odpravim na pot k novim ciljem. 

SILVA VERGLEZ

Všeč mi je raznolikost znanja, ki mi pomeni nadgradnjo za vse, kar v poslu že počnemo. Prejela sem pričakovana znanja in kar me najbolj veseli, tudi vsebine in ideje, ki jih vnaprej nisem pričakovala.

AVRELIJA GOJKOVIČ KUMPERGER

Spoznala sem čudovite ljudi, sklenila poznanstva in poslovne priložnosti.

SNJEŽANA RISTIĆ

Zares prijetno presenečena nad dinamiko in strukturo, ter vsebino predavanja. Zelo prijetna atmosfera med udeleženci in visok nivo sodelovanja. Čestitke Smiljan.

PETRA PLANINC

Povezovanje udeležencev, pozitivna energija skozi celoten vikend. Pridobitev novih idej, spoznavanje korakov kako bi te ideje uresničila. Brca v rit, da zančnem pisati zgodbo v knjigo. pridobitev občutka, da si » 

AVRELIJA GOJKOVIČ KUMPERGER

Spoznala sem čudovite ljudi, sklenila poznanstva in poslovne priložnosti.

LEONIDA MRGOLE

Na seminar sem prišla v prvi vrsti iz razloga, da se znebim dvomov in strahov, ki izhajajo iz preteklosti. To se je zgodilo že prvi dan. Prišla sem do znanja kako predstaviti proizvod in ga neagresivno prodati. Komaj čakam, da nova znanja in informacije vnesem v prakso in jih preverim. Lahko rečem, da po tem seminarju poznam kako delujejo socialna omrežja. Lenja je bila zmagovalna, Ana tudi. Uživala sem nepopisno v prezentaciji in se učila od vsake izrečene besede. Vem tudi, kakšno pomoč potrebujem v podjetju, kaj je prvi korak pri zaposlovanju… Veliko več vem in zdaj je treba to vnesti v prakso. Velik aplavz, globoko spoštovanje in neizmerno sem hvaležna. 

NATAŠA LAURE

Iz svoje zgodbe, ki sem ji povedala udeležencem in izjav udeležencev sem ugotovila, da obstaja tržišče za moje znanje in izkušnje. Dobila sem idejo za začetek novega posla in kako oblikovati produkte.

NINA VIDMAR

Na seminarju sem spoznala, da se premalo cenim in da sem zablokirala. Smiljan me je odblokiral že prvi dan in če bi še danes imela svoje podjetje, bi svoje zaposlene spakirala in brez pomisleka pripeljala na Mentor2Millions. Toplo priporočam.

ALBERT MRGOLE

Ves čas sem imel vtis, da Smiljan poučuje samo mene – in dobil sem 10x več od zamišljenega. Neskončno hvaležen! Naučil sem se prepoznati želje ljudi za boljšo prodajo. 

JAKA JUG

Smiljan je vrhunski govornik z veliko energije, znanjem, inteligence in izkušnjami. Dokazuje, da ni le teoretik, ampak da je tudi dober coach in govornik. Dokazuje tudi, da ima izkušnje z velikimi posli. Takim govornikom je vredno zaupati. Všeč mi je bilo kako dobro in strastno zna pripovedovati zgodbe. Toliko znanja ima, da lahko celo leto hodiš na programe.

Bi tudi vi radi doživeli vse to? Pohitite! Časa imate samo še 2 dni! 

Prijavite se lahko s klikom SEM.

Delavnica bo potekala od 10. 3. do 12. 3. 2017.

Se vidimo!