Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

STRAH

STRAH

Želite postati zdravi, uspešni, pogumni, samozavestni in zadovoljni? Potem boste morali sami redno vaditi. Vse, kar boste prebrali, sem in še zmeraj uporabljam v svojem življenju.

Zaradi tehnik, ki jih predstavljam, sem izboljšal prav vsa področja v mojem življenju v manj kot petih letih. V tem času sem popolnoma spremenil svoje finančno stanje. Še vedno se spomnim časov, ko nisem imel denarja za plačevanje osnovnih računov, ko sem si denar izposojal od mame, ki je zaslužila manj kot jaz, ko sem se komaj prebijal iz meseca v mesec, ko sem moral paziti celo na to, kaj in koliko bom jedel. V manj kot petih letih sem zaradi posebnih tehnik, ki jih uporabljam, postal finančno neodvisen.

V petih letih sem postal lastnik dveh podjetij. Izgubil sem odvečne kilograme in oblikoval telo, kot sem si želel od nekdaj. Najbolj zanimivo pa je to, da nisem nikoli več zdrsnil tja, kjer sem bil. Spremenil sem način prehranjevanja in, kar je najpomembnejše, natreniral svoj živčni sistem tako, da sem začel gojiti drugačne občutke do hrane, s katero sem bil prej dobesedno zasvojen.

Našel sem žensko svojih sanj, čeprav sem si vedno govoril, da ne bom imel resne zveze, ker ne bi rad trpel. Kar sem vam zaupal, niso prazne marnje. So moje resnične izpovedi, s katerimi vam želim pokazati, kako hitro je možno napraviti spremembe v življenju, če se naučite uporabljati najmočnejši računalnik, ki se nahaja med vašimi ušesi – možgani. Želim, da začnete razmišljati kot zmagovalci. Še več, želim, da začnete delovati kot zmagovalci in da zaživite življenje, ki si ga želite in nedvomno zaslužite.

Vem, kaj se sprašujete! Če je res tako enostavno postati uspešen, bogat, izboljšati svoje zdravje, porušiti prodajne rekorde, najti partnerja svojih sanj, zakaj potem večina
ljudi tega ne doseže? Zanimivo vprašanje.

Velika večina stvari, s katerimi lahko spremenimo svoje življenje, je namreč zelo enostavnih, celo preveč enostavnih, tako da se ljudem niti ne zdi vredno, da bi jih uporabljali. Padejo namreč v največje pasti razmišljanja. V pasti, ki se jim reče: vse to sem že slišal, vse to že vem, nimam časa za to, imam preveč drugega dela, druge stvari so mi pomembnejše.

Ni vprašanje, kaj in koliko vemo, vprašanje je, koliko od tega, kar vemo, tudi uporabljamo. Včasih nas je strah vse, kar vemo, tudi uporabiti, ker nas je strah, kaj se bo zgodilo, če nam bo res uspelo.

Predstavljajte si, da imate že zdaj moč, da dosežete vsak cilj, ki si ga postavite; da imate že zdaj vse potrebno, da dosežete, kar si želite v življenju. Slišati je odlično, mar ne?

V skupnosti Top Success club vam lahko pomagamo premagati strah in vse ovire, ki vam preprečujejo, da začnete živeti kakovostno življenje. Kliknite SEM in ugotovite kako.
Vsa orodja, ki sem jih uporabil, da zdaj živim čudovito življenje, sem vključil v moje tečaje. Enako je storila Ana Bučević in številni ostali strokovnjaki. Postanite član za samo 20 evrov na mesec.