Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Poiščite svojo strast!

Poiščite svojo strast!

Vsak človek ima nekaj, kar ga neizmerno veseli oziroma nekaj, kar prebudi njegovo strast. Imate težavo najti svojo strast? Ko jo boste odkrili boste dramatično izboljšali življenje ter postali bolj srečni in samozavesti.

Kako najti svojo strast in izboljšati življenje?

ZAČNITE DANES!

  1. Vzemite si nekaj minut samo zase.
  2. Pojdite v naravo ali pa se sprostite v udobju lastnega doma.
  3. Pustite čustvom in mislim, da pridejo na dan.
  4. Vrnite nazaj v svoje otroštvo in se spomnite tvari, ki ste jih najraje počeli.
  5. Vzemite svinčnik in papir in si zastavite vprašanja. Kaj vas vedno spravi v boljšo voljo? Kaj lahko počnete veliko časa, a se ne naveličate? Kaj vas moti na tem svetu? Kako lahko to izboljšate? Kaj vas nasmeje? V katerih aktivnostih uživate?
  6. Odgovori vam bodo zagotovo pomagali definirati vašo strast. 
  7. Naredite načrt, kako lahko iz vaše strasti naredite posel?
  8. Postanite člani Top Success Cluba, kjer vas bomo tega naučili! Jaz, Ana Bučevič, Brian Tracy, Lisa Nichols in 50 ostalih strokovnjakov! Vsak od nas ima svojo strast, ki nam prinaša dobiček! Kliknite SEM in postanite člani za le 20 evrov + DDV na mesec!

KAKO BO STRAST VPLIVALA NA VAŠE ŽIVLJENJE?

DELO

Eden izmed najbolj priljubljenih nasvetov za uspeh na področju kariere je tisti, ki pravi, da morate delati tisto, kar ljubite in ugotoviti, kako lahko s tem tudi zaslužite. Tako se boste zjutraj z veseljem zbudili in komaj čakali, da se lotite dela.
Razmišljajte o svojih sanjah in vrednotah ter jih primerjajte s svojim trenutnim stanjem. Poglejte, kako vam lahko izkušnje, ki jih dobivate danes, pomagajo dolgoročno. Dobro je, da najdete globji pomen v delu, ki ga opravljate zdaj, saj se bo vaša vnema znantno povečana.

DRUŽABNO ŽIVLJENJE

Ko boste enkrat našli svojo strast, se lahko povežete z drugimi ljudmi, ki imajo enake interese. Tako boste spoznali veliko novih ljudi in pridobili odlične izkušnje. Pogovori bodo zanimivi, navdušenje bo večje, vaše življenje pa bo dobivalo vedno več smisla. Strastni ljudje so izjemno zanimivi. Njihova energija je nekaj posebnega in ljudje jih imajo pogosto zaradi tega še raje. Poglobijo se odnosi in rodijo novi.

LJUBEZENSKO ŽIVLJENJE 

Vaša strast vas lahko pripelje do pravega partnerja. Ni lepšega, kot deliti stvari, ki jih imamo najraje z ljudmi, ki jih imamo najraje.

Le eno življenje imate in še to je kratko! Najti morate svojo strast in sami sebe osrečiti! 

Smiljan