Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Moji ženi za valentinovo

Moji ženi za valentinovo

Ljubezen se izkazuje vsak dan, ne pa samo za valentinovo. Drži? Izkazuje se z zelo majhnimi stvarmi. Res ni nobene potrebe po nekih gromozanskih darilih in gestah. Saj vem, moja Helena bi bila kdaj vesela, če bi ji kdaj prinesel njej tako ljube tulipane. In bi bila srečna že samo, ker sem se spomnil in ji jaz prinesel. 

Danes je res poseben dan. Najverjetneje je kriva Luna … in na ta poseben dan bi se rad zahvalil osebi, zaradi katere se že 18 let trudim biti najboljša različica samega sebe.
Torej, draga moja Helena, sedaj, ko ti sedaj svoje srce tako na široko odpiram pred celim svetom, imam vseeno v mislih, da bo to zahvala za vsa ta leta nazaj in računam, da tudi za nekaj let za naprej … Upam, da me bo FB vsako leto spomnil na ta zapis! :)

Najprej me je prepričala tvoja lepota, tvoj iskriv in topel nasmeh, ki me še danes, vsako jutro zbuja in se ga kar ne morem naveličati.
Pa tvoj čudovit glas, petje in strast, ki je prisotna pri vsem, česar se lotiš. 

Vsi, ki me poznajo vedo, da mi ne primanjkuje motivacije in idej za različne projekte in podvige, a ti si tista, ki mi že leta stoji ob strani, me spodbuja, tolaži in vedno odkrito pove svoje mnenje. Ti nisi samo 'moja muza' in moj navdih; skozi leta te gledam in vidim,  da vsak dan navdihuješ ljudi okoli sebe – še  posebej ženske, ki iščejo načine, kako uskladiti kariero in družino.
Pomagaš jim postaviti cilje, najti pogum in zaživeti življenje, ki si ga želijo. Svoje srce razdajaš naokoli in ni ti težko pokazati svoje ranljivosti. To je ena izmed lastnosti, ki tebe dela tako ženstveno in najverjetneje si prav zaradi tega,  tako čudovita mama otrokoma, na katera sva morala čakati kar 10 let. 

Še danes se spomnim vsake solze in bolečine, ko sva se leta in leta trudila spočeti otroka, pa ni uspelo. Ko so že vsi okoli naju obupali, samo midva sva verjela. Da je mogoče. Da se je treba samo vstati, obrisati solze in iti naprej. Ne glede na to, kako zelo boli. 

Leta razočaranj, strahu in neučakanosti prinesejo trenja v vsak zakon in tudi midva nisva bila izjema. Ni bilo enostavno živeti s 'tempirano bombo'. A vedno sva se znala vsesti in se pogovoriti. Potolažiti, si zadati nove sanje in cilje in jim slediti. Vedno znova in znova. 

Najino veselje je bilo brezmejno, ko sva končno postala starša kar dvema otrokoma, ki nama vsak dan dokazujeta, da sta bila vredna čakanja. Pravijo, da je za otroke najlepše darilo, če se zavedajo, da oče ljubi in spoštuje njihovo mamo. Zame to ne bi moglo biti enostavneje. 

Obožujem tvojo neustavljivo ljubezen do življenja. Tudi ko sem sam pod stresom in sem slabe volje, si ti tista, ki me vedno znova spomni, da je treba uživati tukaj in zdaj. Vsak trenutek šteje! Naj gre za dobro knjigo, prijeten izlet, igro z otroki ali pa zaslužen martini, … ti enostavno znaš biti hvaležna za male stvari. In najverjetneje zato dosegaš tako velike.  

Na svetu je izredno malo ljudi, ki se nečesa razveselijo tako iskreno kot otroci. Ti si naravno taka. Vsak trenutek s teboj, je kot bi se igral v peskovniku. Vesel sem, da sem jaz tisti srečnež, ki dom deli s tabo.

Helena, hvala, ker si tako dobra žena, mati, poslovna partnerka, ljubimka in rama, na kateri se lahko vedno spočijem. Vedno. 

Hvala za vsa leta, pesmi, neponovljive trenutke in izkušnje.
Hvala, da mi vsak dan znova pokažeš, kakšen srečnež sem, da te imam.

Življenje, ki ga živiva, ni vedno enostavno uskladiti, a popolnoma se zavedam, da bi bilo brez tebe nemogoče. In tako zelo dolgočasno. :)

Rad te imam

Tvoj S.