Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Posel, ki vam lahko prinese veliko denarja in zadovoljstva

Posel, ki vam lahko prinese veliko denarja in zadovoljstva

ZAKAJ JE MREŽNI MARKETING IDEALNA POSLOVNA PRILOŽNOST

Nedvomno vas je večina bralcev do sedaj že slišala ali se celo spoznala s katero od oblik mrežnega marketinga. Tudi sam se že dolga leta profesionalno ukvarjam s tem, zato se štejem za strokovnjaka. To je tudi eden izmed razlogov, da pogosto predavam po svetu, še zlasti v rusko govorečih državah. Mrežni marketing je odličen posel, ki nam lahko prinese ogromno denarja in zadovoljstva. Treba pa je vztrajati. Veste zakaj je toliko grenkih zgodb o mrežnem marketu? Ker ljudje že prvo leto obupajo.

Ravno zato ljudje pogosto spregledajo vse priložnosti in koristi, ki jih vključenost v mrežni marketing ponuja.

Poglejmo si nekatere od njih:

  1. Nizka stopnja tveganja

V tradicionalnem poslovanju zagon posla navadno zahteva visok denarni in časovni vložek. Pogosto se zgodi, da v posel vložimo vse svoje prihranke večletnega varčevanja, hkrati pa ne moremo biti prepričani, da se nam bo vložek obrestoval v obliki uspešnega posla. Prednost vključitve v mrežni marketing predstavljata zelo nizek denarni vložek in vložek tolikšne količine časa, kot nam ustreza. ako praktično izničimo celotno tveganje, v kolikor nam posel ne bi stekel po naših željah. 

  1. Naraščajoče povpraševanje po kvalitetnih produktih vsakdanje potrošnje 

Prepričan sem, da opažate, kako postajamo ljudje vse bolj okoljsko in zdravstveno ozaveščeni in temu sledi naše povpraševanje po kvalitetnejših in okoljsko neoporečnih produktih. Mrežni marketing običajno trži ravno takšne visoko kvalitetne produkte, ki se držijo visokih zdravstvenih in okoljskih standardov, s takšnim pristopom pa širijo svojo bazo uporabnikov. Zakaj od naraščajočega povpraševanja po kvalitetnih produktih ne bi imeli koristi tudi mi?

  1. Dober zaslužek

Največja prednost vključitve v mrežni marketing je zagotavljanje dodatnega dohodka, katerega višina je povsem odvisna od našega vložka časa in energije v razvoj posla. V nasprotju s tradicionalno zaposlitvijo, ki nas omejuje v višini dohodka ne glede na vloženo energijo v delo, mrežni marketing ne pozna zgornje omejitve dohodka. Mrežni marketing pozna najbolj pošteno obliko nagrade: kolikor energije bomo vložili v posel in kolikor prometa bomo ustvarili, toliko bomo zanj nagrajeni. 

  1. Naši “nadrejeni” in “podrejeni” delajo za nas

V mrežnem marketingu velja zelo človekoljubno pravilo: v poslu bomo uspešni toliko, kolikor bomo prijateljem v svoji mreži pomagali, da bodo tudi oni uspešni. Naš "nadrejeni" v mreži bo naredil vse v njegovi moči, da bomo mi uspeli, ker naš uspeh pomeni tudi njegov uspeh. Poleg tega nas bo naučil, kako lahko mi pomagamo našim podrejenim v mreži, kako naj uspejo. Tako bomo tudi mi uspešni.

Ne želimo si zamuditi trenda svetovne rasti mrežnega marketinga

V letu 2015 je prodaja mrežnega marketinga v svetovnem merilu dosegla 183 milijard dolarjev, kar pomeni 7,7% porast glede na leto prej. V mrežni marketing je bilo vključenih 103 milijone ljudi, kar je 4,4% več, kot v letu 2014. Brez dvoma je mrežni marketing v porastu in ponuja veliko priložnosti vsem, ki imajo željo in voljo, da izkoristijo njegov potencial. Si res želimo odlašati z vstopom vanj vse do zadnjega trenutka, ko bodo vso smetano na torti pobirali podjetnejši ljudje, ki so dovolj zgodaj prepoznali priložnost in koristi mrežnega marketinga, nam pa bodo ostale le še drobtinice?

Vse, ki vas zanimajo triki in pravila, kako uspeti v mrežnem marketingu, vabim, da se pridružite skupnosti Top Success Club. Tam imamo odlične tečaje, kjer boste dobili neverjetna orodja za uspeh.