Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Osvobodite se finančnih skrbi in zaživite življenje, ki si ga zaslužite

Osvobodite se finančnih skrbi in zaživite življenje, ki si ga zaslužite

Finance so eno izmed najbolj pomembnih področji v odnosu. Na začetku zveze jim pari ne pripisujejo velikega pomena. Šele ko pa začnejo graditi skupno življenje, jim postane jasno, da je učinkovito upravljanje z denarjem eden izmed temeljev dobrih odnosov in kakovostnega družinskega življenja. 

Številni pari se o denarju zelo redko pogovarjajo, ker se večina pogovorov spreobrne v prepir.

Najpogostejši vzroki za prepir so:

 • dolgovi in neučinkovito vodenje družinskega proračuna,
 • negativni vzorci iz preteklosti,
 • čustva, misli in prepričanja o denarju,
 • pretirano razsipanje z denarjem,
 • skrbi glede prihodnosti.

Jih prepoznate?

 Zaradi denarja se prepira kar tretjina parov, kar mnogokrat pripelje do družinske krize. Temu se lahko popolnoma izognete s pravo komunikacijo, odličnim finančnim načrtom in spremembo prepričanj in navad. Takšne spremembe niso lahke, zato vam ponujava VRHUNSKO REŠITEV.

Pridružite se nama na delavnici 

Finančna Inteligenca za pare, 

ki bo potekala 

11. maja 2017

med 16:00 in 21:00

v hotelu Thermana Laško.

Prijavite se TUKAJ

 

 

Na intenzivni delavnici dobili vso potrebno znanje in veščine za srečno, svetlo, udobno in varno finančno prihodnost.

V to sva tako prepričana, da zagotavljava 100% zadovoljstvo.  

Zagotavljava vam nepozabno druženje, ki vam bo popolnoma odprlo oči in dalo orodja za ustvarjanje svetle finančne prihodnosti. Leta izobraževanj, vodenja izjemno uspešnih podjetij, finančnih svetovanj in družinskega proračuna so nam dala ogromno znanja, ki ga z veseljem deliva z vami.

Posvetili se bomo komunikaciji med pari,  zagotavljanju finančno varne in udobne prihodnosti in finančnemu načrtu, ki je ključnega pomena za obvladovanje družinskega proračuna.

Česa se boste naučili?

Poskrbela bova, da boste postali finančno pismeni. Veste, da naj bi bila finančno pismena le 2 % ljudi, delno pismenih 39 %, nepismenih pa kar 59 % ljudi? Za kakovostno sedanjost in svetlo prihodnost je finančna pismenost izredno pomembna. 

Naučili se boste uspešno ravnati z denarjem, sprejeti pomembne in vsakodnevne finančne odločitve, se brez cmoka v grlu pogovarjalti o denarju, spremljati dogodke v gospodarstvu, ki vplivajo na vaše osebne in družinske finance in načrtovati finančno prihodnost.

Osredotočili se bomo na nekaj pomembnih faktorjev, ki odločajo o finančni varnosti in lepi ali celo neodvisni finančni prihodnosti. 

 1. KOMUNIKACIJA

Odsotnost komunikacije povzroči finančne skrbi, neučinkovito vodenje proračuna in mnogokrat tudi slabe odnose. Tako kot pri vseh ostalih stvareh sta s partnerjem ekipa tudi kadar pride do družinskih financ. S pomočjo pozitivne psihologije, načrtovanja in dolgoletnih izkušenj vas bova naučila prave komunikacije, ki ne vodi v prepir. S partnerjem se bosta mirno pogovarjala o vajinem finančnem stanju, težavah, sanjah, ciljih in navadah, ki bi jih rada izboljšala. Pogovor o financah ne bo na dan prinesel starih zamer in očitanja slabih odločitev. Prav tako pa boste otroke znali vzgojiti v posameznike z zdravim odnosom do denarja.

2. FINANČNI NAČRT

Proces načrtovanja, upravljanja in nadziranja družinskega finančnega načrta je podoben tistemu, ki ga v podjetjih izvajajo managerji. Če želite, da finančni načrt deluje, ga morate uskladiti z vašimi potrebami in sanjami. Naučili se boste, kako identificirati vaše cilje in analizirati vaše vire. Dober finančni načrt vam bo omogočil, da boste živeli kakovostno življenje brez stresa, varčevali, optimalno razporejali s financami in si privoščili stvari, ki si jih želite.

3. VARNA IN SIGURNA FINANČNA PRIHODNOST 

Kot odlična poznavalca vam bova na enostaven način povedala, kako si zagotoviti svetlo in udobno finančno prihodnost. Vsak finančni načrt mora biti uravnotežen. Pokazala vam bova, kako družino zaščitite, če postanete delovno nesposobni, zbolite ali celo umrete. Ljudje, ki vedo, da je za prihodnost njihove družine dobro poskrbljeno, lažje in bolj mirno spijo.

Ne zamudite izjemne brezplačne priložnosti. 

Kaj boste od delavnice odnesli?

 1. Znali boste obvladati svoj denar.
 2. Dobili boste vsa orodja za izdelavo kakovostnega finančnega načrta.
 3. Poslovili se boste od prepirov o denarju.
 4. Znali boste v kratkem času izboljšati svoj finančni položaj in začeli živeti življenje, ki ga zaslužite.
 5. Vedeli, kako zaščititi sebe in družino v primeru neljubih dogodkov.
 6. Dobili boste neprecenljiva znanja, ki vam bodo pomagala otroke vzgojiti v samostojne odrasle, ki se zavedajo pomena denarja.

Zakaj bi se učili ravno od naju?

19 letna kariera na področju zavarovalništva, finančnega svetovanja, izobraževanja in vodenja uspešnih podjetij in družinskega proračuna nama je dala ogromno izkušenj in bogatih znanj, ki so ključnega pomena za vodenje družinskih financ. Ponosna sva, da sva pomagala mnogim družinam, ki zaradi naju živijo polno, finančno varno in lepo življenje. V najino znanje sva tako prepričana, da zagotavljava 100% zadovoljstvo.

Prijavite se TUKAJ.

Prikupen pozdrav,

 

Helena Kodrič Mori in Smiljan Mori