Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

VIRUS USPEHA

VIRUS USPEHA

Najprej se bomo lotili najbolj negativnega čustva, ki nam onemogoča, da bi postali to, kar si želimo in tudi zaslužimo. Najmočnejši in najnevarnejši virus uspeha je STRAH. Strah ljudem onemogoča, da bi ukrepali v smeri svojih ciljev. Da bi napravili to, kar si najbolj želijo. Poznamo različne vrste strahov: strah pred vsem novim, strah pred neznanim, strah pred boleznijo, strah pred smrtjo, strah pred tem, kaj bodo rekli drugi in še mnogo drugih.

Edini način, kako se zoperstaviti strahovom in pomislekom, je, da se z njimi soočimo. Pogledamo jim v oči in jih napademo. Prav gotovo ste že slišali za moj motivacijski seminar, kjer ljudi učim, kako postati uspešnejši na vseh področjih življenja. Učim jih, kako morajo sebe in svoj živčni sistem natrenirati za uspeh.

Da, prav ste slišali! Če želite biti uspešni na različnih področjih v svojem življenju, če želite biti zdravi, obvladovati svoja čustva, odnose, če želite navdušujočo kariero in več denarja, kot ga imate danes, morate svoje misli, svoje možgane, svoj živčni sistem natrenirati, da vam bo pri tem služil in pomagal, ne pa, da vas bo oviral.

Zagotovo ste že velikokrat slišali, da je VSE V GLAVI. Pravzaprav je to reklo, ki ga slišimo vse pogosteje. Žalostno pa je, da nam ni nihče pokazal, kako lahko vse, kar imamo v glavi, uporabimo v svojo korist. Ko sem se odločil izboljšati kvaliteto svojega življenja na vseh področjih, sem prebral več kot 400 knjig s področja psihologije človeka, motivacije, čustev. Ker mi to ni bilo dovolj, sem začel obiskovati seminarje po svetu, od Frankfurta, Dusseldorfa, New Yorka do Havajev, Avstralije ... Zanimalo me je, zakaj se ljudje vedemo, tako kot se vedemo, in kaj nas pri tem vodi. V skoraj vsaki knjigi je pisalo, da moraš razmišljati pozitivno. Ko sem sam razmišljal pozitivno, je to nekaj časa funkcioniralo,  kmalu pa sem zaradi različnih okoliščin zopet padel tja, kjer sem bil. Razmišljati sem začel pozitivno, a to še ne pomeni, da sem v svojem življenju tudi kaj spremenil. Nasprotno!

 

Galerija

 
 
 

ŽELITE NAREDITI PRVI KORAK DO SREČE IN USPEHA?

Potem vabljeni na moje BREZPLAČNE SEMINARJE, ki se bodo odvijali od Maribora do Portoroža.

 

Na BREZPLAČNEM motivakcijskem seminarju 21.5 2013 boste v živo spoznali ključne modrosti, ki so pomembne za uspeh:

  • da se nikoli ne boste predali in da boste vztrajali na polju zmagovalcev,
  • da boste med tistimi, ki jim resnično uspe, kar si zamislijo,
  • da se pridružite motivatorjem življenja in da se naučite za uspešno življenje in drzna dejanja navdušiti še druge,
  • da spoznate, kaj je v življenju res pomembno za vas,
  • da se naravnate tako, da se vam uspeh ne more nikoli izmakniti,
  • da premagate strah pred neuspehom, odpravite sramežljivost, se spopadete z ovirami in naredite motivakcijski načrt, po katerem sledite svojim ciljem,
  • da se ne ustrašite velikih sanj in odženete premajhna pričakovanja.

Zakaj si ne bi že enkrat ustvarili življenja, ki ga potrebujete in ki vas bo navduševalo?

VSTOPNINE NI!

Seminar se začne ob 18h (traja cca 2 uri)

TUKAJ nekaj utrinkov iz MOTIVAKCIJSKE TURNEJE po Sloveniji.

Doživite energijo motivakcije V ŽIVO. Zagotovite si svoje mesto na motivakcijskem seminarju MotivAkcija ZDAJ! in se prijavite že danes: