Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

The Smiljan Mori Coaching Institute

The Smiljan Mori Coaching Institute

Danes živimo v času izrednih priložnosti in neverjetnih možnosti. A vendar, ali resnično doživljamo takšno kakovost življenja, kot si jo želimo? Uspeh brez izpolnitve je brez smisla. In če nekdo ne doživlja take ravni uspeha, kot si jo želi, kaj se mora zgoditi, da se bo to spremenilo?

Življenjski coaching vam lahko zagotovi povezavo s podobno mislečimi ljudmi, obenem pa pomaga drugim ljudem pri sprejemanju sprememb v njihovih življenjih. Za naše coache je bil življenjski coaching vedno pot do samozavesti, samozaupanja, občutka igrivosti in možnosti. Prav tako je res, da se vsakokrat, ko sodelujejo s stranko, naučijo in spoznajo več o svojih resničnih zmožnostih.

Dandanes je izobraževalni inštitut “The Smiljan Mori Coaching Institute” merilo za odličnost usposabljanja.

Z izbiro enega od naših izjemnih, navdihujočih in praktičnih programov boste v življenju uživali tako raven uspeha in izpolnitve, o kakršni večina ljudi lahko le sanja. Odkrijte pot do neverjetne osebne preobrazbe in strokovne izpolnitve še danes!

Smiljan Mori Coaching Systems™

Z našimi edinstvenimi in neponovljivimi sistemi treniranja za različne ciljne skupine zaživite življenje, kakršno si zaslužite.

Kot licenciran uporabnik naših sistemov Smiljan Mori Coaching Systems™ boste privabili morebitne stranke, ki bodo takoj prepoznale to odkritost in preprostost, kar vam bo prineslo več strank in njihovo lojalnost..

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!