Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Top Financial Coaching™

Top Financial Coaching™

Enkrat za vselej vzpostavite kontrolo nad svojimi financami in končno zadihajte!

Se tudi vi vrtite v začaranem krogu premajhnih dohodkov, prevelikih stroškov in dolgega seznama neizpolnjenih želja?

Rešitev je v sistematičnem usvajanju finančnih veščin in sprejemanju pravih finančnih odločitev ob pomoči finančnega coacha™. S pomočjo programa Top Financial Coaching™ lahko glede na sedanje prihodke dolgoročno izboljšate finančne stanje in si zagotovite finančno varnost. Ravnanje z denarjem bo za vas postalo zabavno ob tem, ko se boste naučili, s kako lahkoto lahko sprejemate prave odločitve za brezskrbno prihodnost.

Finančni coaching ni samo informacija, je transformacija, ki vam zagotavlja vse dodatne prednosti na poti uspeha:

- Spoznali boste, kako se izogniti izgubljanju časa in denarja za nepomembne stvari, in se naučili, katere stvari so za vas pomembne in učinkovite.

- Z bistveno manj porabljene energije in živcev boste zgradili trden most prek vseh finančnih težav in usmerili delovanje v doseganje želenih ciljev za finančni uspeh.

- Premagali boste strahove in skrbi glede finančnih sredstev ter tako končno zadihali in zaživeli življenje, o katerem ste vedno sanjali.

- Odkrili boste skrite strasti, ki vam bodo omogočale drugačen pogled na trenutno finančno stanje.

- Končno boste prevzeli nadzor nad svojimi odhodki, tako da si boste znali postaviti prednosti v življenju in boste denar porabili za stvari, ki vas resnično osrečujejo.

- S tem ko boste pridobili ""zdrav"" odnos do denarja, boste ustvarili trdne finančne temelje tako zase kot za svoje bližnje in se neobremenjeno veselili vsakega novega dne.

V 6 korakih do varne in brezskrbne finančne prihodnosti

1. KORAK: Strateški uvodni sestanek™

S finančnim coachem™ se boste najprej pogovorili o svojih željah, težavah, nevarnostih, prednostih, pričakovanjih in viziji. Naredili boste tudi test izpostavljenosti družinskim in osebnim rizikom.

2. KORAK: Analiza trenutnega finančnega stanja™

Finančni Coach™ bo analiziral vaše trenutno finančno stanje (mesečne stroške, prihodke in odhodke, trenutno stanje zadolženosti, zavarovanja, kritja ...), da bi ugotovil primerne strategije za doseganje vaših finančnih ciljev.

3. KORAK: Pogovor o ciljih in viziji™

Z raznimi orodji bomo identificirali vaše cilje, kakšna sta vaša potrebna zlata rezerva in varčevalni načrt za otrokovo šolanje ter oblikovali strategijo za načrtovanje vaše pokojnine.

4. KORAK: Ustvarjanje rešitev za vaše probleme in cilje™

Končno boste zadihali, saj boste imeli svoje finance pod kontrolo. Coach vam bo pokazal primerne strategije za finančno zaščito in seznam prednosti, načrt potrošnje in odplačevanja morebitnih dolgov.

5. KORAK: Implementacija rešitev™

Finančni coach oziroma tim naših licenciranih zastopnikov bo predlagal primerne finančne produkte in morebitne dodatne strokovnjake, s katerimi boste lahko dosegli svoje finančne in življenjske cilje. Vse finančne dokumente boste imeli lepo urejene na enem mestu.

6. KORAK: Letni razgovor, kontrola sprememb in napredka™

S finančnim coachem se bosta dogovorila, kako se bodo spremljala uresničevanja načrtovanih finančnih strategij, tako da bosta oba spremljala vaš napredek. Sproti boste seznanjeni z vsemi spremembami, novostmi, nadgradnjami, ki vam lahko pripomorejo k uspehu.

Čas je, da s programom Top Financial Coaching™ prevzamete nadzor nad svojim denarjem in se veselite brezskrbne prihodnosti!

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!