Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Izkušnje iz področja vodstvene funkcije

Izkušnje iz področja vodstvene funkcije

Ozadje in izkušnje s področja vodstvene funkcije v prodaji

Če imate izkušnje kot vodstveni delavec v prodaji, imate idealno ozadje, da postanete trener Smiljan Mori License Coach™ tako pri doseganju prodaje za svoj posel kot pri delu z direktorji in s prodajnimi ekipami.

Da vam uspe v tem poslu, morate biti karizmatični in verodostojni. Izkušnje z vodstvenih prodajnih položajev vam dajejo prednost. Če imate izkušnje na področju poslovnega razvoja, je to še bolje.

Ozadje s področja višje vodstvene funkcije v prodaji (raven podpredsednika)

Stranke sodelujejo z nami, ker poznamo prodajo, razumemo, kako deluje prodajno osebje in kaj ovira prodajne operacije. S sistemi The Smiljan Mori Coaching Systems™ in svojimi izkušnjami s področja vodenja prodaje boste zlahka in samozavestno pristopali k drugim prodajnim podpredsednikom in direktorjem ter jim pomagali, da vzpostavijo prodajno strukturo in izboljšajo dnevni učinek prodajne ekipe.

Izkušnje z usposabljanjem za prodajo in/ali lastno podjetje za usposabljanje za prodajo

Veliko ljudi deluje v industriji usposabljanja za prodajo z uporabo lastnega znanja in pristopa. Lahko vam pomagamo, da hitreje privabite nove stranke in sedanjim ponudite nove storitve, in sicer tako, da postanete licenciran uporabnik sistemov The Smiljan Mori Coaching Systems™.

Prodajni trenerji in druge družbe so na nas v zadnjih letih naslovili veliko prošenj glede svoje uporabe sistemov Smiljan Mori Coaching Systems™ in gradiv, ki dajejo rezultate, toda ker nismo imeli oblikovanega in strukturiranega licenčnega modela, preprosto nismo hoteli na trg. Zdaj je pravi čas. Zdaj lahko brez sitnosti dobite licenco, ki bo dopolnjevala vaše programe. Kot podjetju vam lahko tudi pomagamo, da znatno povečate svojo prodajo.

Ukvarjate se s poslovnim svetovanjem in treniranjem

Mnogo poslovnih svetovalcev ugotavlja, da veliko časa, ki ga preživijo s strankami, porabijo za pomoč strankam v zvezi s prodajo in drugimi izzivi. Sistem Smiljan Mori Coaching System™ vam ponuja strukturiran okvir za izgraditev njihove nove prodajne infrastrukture. Kot poslovni svetovalec boste lahko lastniku, direktorju, direktorju prodaje ali vodji prodaje ponudili sistem za upravljanje prodajnega procesa, ki obsega ugotavljanje tedenskega stanja. Sistem vam bo omogočil tudi okvir za nadaljnje spremljanje.

Zakaj smo edinstveni?

Kako deluje posel?

Izključno imetniki licence


 
 
 

Želite izvedeti več?

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
Investicije v plemenite kovine so preveč pomembne, da bi jih prepustili naključju. Zahtevajte posvet z našim brezplačnim investicijskim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati pravo pot za vaše potrebe.


 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!