Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Kako boste donosno zaslužili?

Kako boste donosno zaslužili?

Naši izdelki, ki jih boste lahko prodali in z njimi donosno zaslužili, so:

1. Smiljan Mori Coaching Systems™

Z našimi edinstvenimi in neponovljivimi sistemi treniranja za različne ciljne skupine boste lahko živeli življenje, kakršno si zaslužite.

2. The Unique Sales Systems™

V sklopu franšize ponujamo tudi unikatne sisteme prodaje za prodajo zavarovanj družinam, podjetnikom in družinskim podjetjem. Še posebaj smo specializirani za življenjska zavarovanj in za zavarovanja za hude bolezni.

  • The Family Protection Sales System™
  • The Family Business Owner Sales System™
  • The Critical Illness Sales System™
  • The Life Insurance Sales System™

Vsak izmed teh edinstvenih prodajnih sistemov je oblikovan posebno za finančno in zavarovalniško industrijo. Finančnim in zavarovalniškim institucijam, ki želijo povečati prodajo in vstopiti na trg z visokimi neto vrednostmi, boste lahko prodali in zagotovili trajno usposabljanje in podporo.

The Sm Coaching Institute™ s platformo The SM Coaching Platform™ zagotovi vsakemu trenerju, stranki in naročniku tablo osebnega usposabljanja, ki prikazuje posamezne naloge tečaja, status in rezultate, pa tudi poučna sporočila in prihodnje naloge, dejanja, korake in dogodke.

SM Coaching Institute™ obsega orodja za izdelavo in takojšnje izvajanje popolnoma novih tečajev usposabljanja, ki vključujejo avdio- in videovsebine, slike, delovne liste, predloge, besedila in ocene za vaše stranke.

  1. Drugi izdelki za zagotovitev dodatnih dohodkov in trajnih priložnosti za reden posel, ki vam bo pomagal ustvariti pasivne dohodke:

Zagotovili vam bomo že oblikovana marketinška gradiva, ki jih boste morali zgolj prilagoditi svojim strankam, nato pa boste lahko zaračunali visoke svetovalne honorarje. Smiljan Mori že 14 let ugotavlja, preizkuša in razvija, kaj resnično deluje in kaj ne.

Kot licenciran uporabnik naših sistemov Smiljan Mori Coaching Systems™ boste privabili morebitne stranke, ki bodo takoj prepoznale to odkritost in preprostost, kar vam bo prineslo več strank in njihovo lojalnost..

Naš sistem usposabljanja sem uporabljal deset let in tako mi je uspelo spremeniti svoje osebno in poslovno življenje kot tudi svojo prodajno kariero.

Ste pripravljeni začeti lasten posel? Izpolnite obrazec in svetovali vam bomo, ali je to za vas.

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

 

Če želite biti uspešni in živeti brezskrbno življenje se dogovorite za sestanek, kjer vam bom povedal s kakšnimi izzivi se srečujejo podjetniki in podjetnice 21. stoletja in kakšne rešitve potrebujejo zdaj za uspešno prihodnost. 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!