Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Zelo donosen posel

Zelo donosen posel

Pridobivanje strank …

Toplo priporočamo, da sledite naši preizkušeni poti za poslovni razvoj in tako prevzamete nadzor nad svojimi dohodki. To obsega:

  1. dnevno iskanje strank,
  2. izdelavo seznamov priložnosti in možnosti (in naložbe – v majhnih zneskih – v zunanjo pomoč na tem področju),
  3. pridobivanje priporočil od vseh, s katerimi se srečate, in postavljanje ciljev za priporočila in morebitne kupce.

Mimogrede, delali boste z najboljšim sistemom za poslovni razvoj na svetu!

Trženje …

Smiljan Mori je zagovornik praktičnega in priporočilnega trženja. To pomeni, da boste denar za trženje rabili za pridobivanje merljivega števila priložnosti in morebitnih kupcev. Svetovali vam bomo, kaj deluje najbolje v smislu tržnih naložb, toda pridobivanje poslovnih seznamov, izdelava mailing liste (za povpraševanje) in najboljša izraba »neposrednih« medijev – vključno s spletnimi – so preizkušeni pristopi.

Stroški …

V nasprotju z dragimi franšiznimi sistemi – pomnite, mi upravljamo licenčni sistem – zaračunamo nizko vstopno provizijo s fiksno mesečno ceno. To ima številne prednosti:

Zdaj lahko svoj naložbeni denar porabite za promocijo svojega posla in za podporo lastnega dohodka v času obdobja izgraditve. (Ljudem, ki kupijo drage franšize, pogosto ostane le malo denarja za preživljanje v zgodnjih dneh in za promocijo lastnega posla jim ne ostane nič.)

Ko dosežete določeno stopnjo prodaje, se donosnost dodatno poveča. Sčasoma bo to znašalo več kot 100.000 EUR v neposrednih dohodkih.

Stroške tiska in pošiljanja boste lahko ohranili nizke, saj vas z gradivom oskrbujemo elektronsko. To ponovno pomeni znatne prihranke – dodaten dohodek za vas – skozi leta (najmanj v višini 10 % prometa).

Ker vam izdamo licenco, ni provizije za marketinški sklad, izognete pa se tudi stroškom poročanja in administracije, ki so običajno povezani s franšizami.

Dobiček – naložba je nizka, marže pa so visoke …

To je zelo donosen posel. Je tudi zelo varen posel, saj si sčasoma ustvarite trdno bazo rednih strank. Vaš ugled v kombinaciji z učinkom procesa The 6 Step Sales Process™ na stranke pripelje do trajne uporabe in več priporočil. Pričakujte, da bo vaš zaslužek veliko več kot 70 % prometa.

Izključno imetniki licence

 
 
 

želite

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
 
 

želite

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
Investicije v plemenite kovine so preveč pomembne, da bi jih prepustili naključju. Zahtevajte posvet z našim brezplačnim investicijskim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati pravo pot za vaše potrebe.


 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!