Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Trenerji z licenco

Trenerji z licenco

Inštituti License Smiljan Mori Coaching Institutes™ imajo svoje lastne trenerje z licenco in/ali najamejo trenerje z licenco z drugih inštitutov z licenco za izvedbo programov usposabljanja. Pridobivanje in trženje potekata neodvisno. Inštituti z licenco vzpostavijo svojo regionalno kontaktno točko za zainteresirane strani.

Trenerji License SM Coaches™ tesno sodelujejo s svojim inštitutom Smiljan Mori Coaching Institute™. Po eni strani jih najemajo za izvajanje programov usposabljanja, po drugi strani pa lahko tudi sami pridobivajo udeležence v dogovoru s svojim inštitutom z licenco. Trenerji ohranijo svojo neodvisnost in uporabljajo sredstva licenčnega inštituta. Projekti se lahko združujejo, saj lahko presežejo zmogljivosti enega samega trenerja. Redni tečaji usposabljanja in delavnice skupaj z drugimi trenerji licenčnega inštituta znatno prispevajo k zagotavljanju kakovosti in tržnemu uspehu.

Kako vas bomo podpiramo?

Iščemo

Zakaj smo edinstveni?

Kako deluje posel?

Izključno imetniki licence

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!