Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Izobraževanja, orodja, zavidljiv zaslužek

Izobraževanja, orodja, zavidljiv zaslužek

V 6 mesecih boste zelo zaposleni in služili zavidljiv dohodek, medtem ko se boste učili in si pridobivali naziv The Top Strategic Business Owner™.

Ko prejmete potreben trening in usposabljanje, boste pripravljeni tako na prodajo programov kot tudi usposabljanje za programe. Po naših izkušnjah boste že v 4 do 6 tednih skrbeli za svoje prve stranke: pričakujte, da boste v šestih mesecih imeli veliko dela in da boste poslovali z dobičkom. Običajno je vse odvisno od posameznega primera.

Potencial za velik zaslužek …

Z uporabo preizkušenega sistema Smiljan Mori Coaching System™ in s svojimi lastnimi sposobnostmi, navdušenjem in energijo si lahko hitro zagotovite reden, zanesljiv in celo pasiven dohodek. Poleg tega lahko razvijete v dokaj kratkem času zelo donosen posel z znatnimi sredstvi za nadaljnje naložbe ali za vlaganje v svoj pokojninski sklad.

Varnost vaših dohodkov temelji na teh osnovah:

1. Na začetku morate zagotoviti nove stranke (z uporabo našega preizkušenega pristopa poslovnega razvoja za prodajo navzven in navznoter) z našo podporo na področju marketinških brošur in strategij.

2. Ker prodajate The Sales Coaching System™, lahko na podlagi sistema oblikujete letni program, ki obsega:

– eno-/dveletne programe treniranja, ki lahko zagotovijo predvidljiv dohodek za celotno leto in nato naslednja leta, ko bodo stranke želele nadgraditi svoje temelje,

– četrtletne delavnice,

– tedensko ali mesečno nadaljnje spremljanje po telefonu,

– delo s skupinami, tako da lahko istočasno skrbite za več strank,

– usposabljanje za dodatne spretnosti in znanja,

– trening prodajnega osebja,

– trening prodajnih direktorjev na področjih prodaje, prodajnega menedžmenta in uspeha.

3. V drugem letu se običajno sestavi letni program usposabljanja, treninga in nadaljnjega spremljanja, ki vam zagotavlja reden prihodek. Na tej stopnji se stranka odloči, da ste bistven del prodajne infrastrukture podjetja in da si ne more privoščiti dela brez vašega strokovnega znanja in orodij. Želeli boste usposobiti svojo celotno prodajno silo.

4. Vsaka stranka bo prispevala tudi pomembna in uspešna priporočila; običajno se dobra beseda razširi v nekaj tednih od uporabe postopka Smiljan Mori Coaching Process™.

5. Spletna stran DEI je oblikovana tako, da privablja povpraševanje neposredno od višjih vodstvenih delavcev in podjetij ter je na voljo omrežjem z licenco.

6. Do tretjega leta boste imeli nadvse predvidljiv in varen dohodek. Na tej stopnji bosta vaš ugled in ""znamka"" ustvarjala velik del dohodka od vašega novega posla.

7. Takrat lahko razširite posel hitreje in donosneje s pridružitvijo dodatnih trenerjev, imetnikov licence in pospeševalcev; priporočamo, da to storite na začetku svoje podjetniške poti in ne odlašate s tem do takrat, ko boste prezaposleni, da bi jim pomagali uspeti.

Iščemo

Zakaj smo edinstveni?

Kako deluje posel?

Izključno imetniki licence

 
 
 

Želite izvedeti več?

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!