Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Ali je to poslovna priložnost za vas?

Ali je to poslovna priložnost za vas?

V zadnjih 14 letih je več kot 150.000 prodajalcev, zastopnikov, svetovalcev, menedžerjev, direktorjev enot, direktorjev prodaje, podjetnikov iz prodajne industrije, omrežnega trženja in zavarovalniške industrije, pa tudi dobitniki olimpijskih medalj in nogometni igralci, uporabilo različne sisteme Smiljan Mori Coaching Systems™, da bi dosledno prodali več, zaslužili več, dosegli več, več sprostitve, več provizij, sreče in prostega časa (MODEL S.E.A.R.C.H.) ter razvili nov posel in dosegli svoje prodajne cilje.

Naši sistemi Smiljan Mori Coaching Systems™ so preizkušeni, preprosti in postopni postopki treniranja za različne ciljne skupine, ki dejansko delujejo. Iščemo nove prodajalce z licenco, da bi zgradili svojo mrežo in vpeljali sisteme Smiljan Mori Coaching Systems™ v vse organizacije na svetu.

Ali ni čas, da začnete delati zase?

S pridobitvijo licence za prodajo in trening na področju edinstvenih sistemov Unique Smiljan Mori Coaching Systems™ si boste zagotovili donosen dohodek in boste na poti k lastnemu podjetju.

Naša vstopna provizija je nizka in zelo hitro začnete služiti reden dohodek.

Naš sistem uspeha je preprost in močen – je daleč najučinkovitejši pristop za razvoj novega podjetja in vaše stranke bodo začenjale opažati takojšnje rezultate.

Če se ukvarjate s prodajo, menedžerstvom, treniranjem in usposabljanjem vodij in/ali ste podjetje za usposabljanje za prodajo ali poslovno svetovanje, je to odlična priložnost, da nadgradite svoj posel.

Preberite več o tej preizkušeni poslovni priložnosti:

Preizkušen poslovni model

Poslovni model

Kako delujemo?

Kako vas bomo podpiramo?

Iščemo

Zakaj smo edinstveni?

Kako deluje posel?

Izključno imetniki licence

 
 
 

Želite izvedeti več?

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!