Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Sistem, ki deluje

Sistem, ki deluje


Coaching in trenerstvo je ogromen trg. Na svetu se porabijo milijarde za usposabljanje prodajnih strokovnjakov. Smiljan Mori Success Systems™ obsega 8 preizkušenih sistemov za prodajno usposabljanje in veliko drugih edinstvenih prodajnih sistemov, seminarjev, treningov in drugih izdelkov, ki so bili preizkušeni in uporabljeni v preteklih 14 letih na področju zavarovalništva, mrežnega trženja, storitev in organizacij za neposredno prodajo.

Od leta 1997 je več kot 150.000 ljudi sodelovalo na Smiljanovih seminarjih, treningih in usposabljanjih. Sistem preprosto deluje za stranke in bo tudi za vas.

Ko enkrat začnete, boste preveč zaposleni, da bi se ozirali v preteklost. Prav tako boste deležni nenehnega povpraševanja po spremljanju in treniranju, s čimer si boste zagotovili priložnost za redne dohodke na podlagi priporočil.

Poslovni model

Kako delujemo?

Kako vas bomo podpiramo?

Iščemo

Zakaj smo edinstveni?

Kako deluje posel?

Izključno imetniki licence

 
 
 

Želite izvedeti več?

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!