Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Preizkušeni sistemi

Preizkušeni sistemi

Ta sistem smo razvili korak za korakom pri vzpostavljanju enega največjih prodajnih kanalov v Evropi iz nič, prek uspešnega delovanja in dela z vrhunskimi podjetniki, direktorji, vodji in celo dobitniki olimpijskih medalj. Torej ne boste dobili nobenih sistemov, orodij, predlog ali postopkov, ki niso dobro preizkušeni in ne prinašajo rezultatov.

Smiljan z dejanji sledi svojim besedam, še vedno je lastnik prodajnega podjetja (zavarovanje, mrežno trženje in neposredna prodaja), ki ga tudi vodi in upravlja. Lahko ste prepričani, da naprej razvije sistem in orodja zase in svoje podjetje ter jih preizkusi, šele nato jih prinese na tržišče za vas.


 
 
 

Želite izvedeti več?

Izpolnite svoje podatke in vas zanima bomo kontaktirali.

 
Investicije v plemenite kovine so preveč pomembne, da bi jih prepustili naključju. Zahtevajte posvet z našim brezplačnim investicijskim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati pravo pot za vaše potrebe.


 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!