Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Katera je prava rešitev zame?

Katera je prava rešitev zame?

Da bi bili uspešni tako osebno kot v poslu in se pri tem izognili pastem, potrebujete rešitve, ki delujejo za vas. In ko gre za rešitve, izkušnje štejejo. Smo podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami v prodaji in preučevanju najboljših prodajalcev v svojem podjetju. G.Smiljan Mori je po svetu ustvaril naravnost fantastične seminarje, delavnice, coachinge in predavanja, ki so  spremenili vse mite o prodaji. 

Če ste pripravljeni resno delati na osebnem in poslovnem razvoju in enkrat za vselej narediti konec navadam, ki vas vlečejo navzdol, potem je naše podjetje pravo za vas.

Če vas zanima področje iz osebne in poslovne rasti, motivacije, financ in kariere imamo za vas v naši spletni trgovini veliko knjig in avdioprogramov na to temo. 

Podjetje organizira tudi veliko seminarjev na to temo. Smo  med prvimi v Sloveniji, ki s pomočjo coachingov – gre za edinstvene in neponovljive sisteme treniranja - zaživite življenje, kakršno si zaslužite.

 
 
 

VAM POMAGAMO MI NAJTI REŠITEV?

Vse kar morate storiti je, da izpolnite spodnji vprašalnik, napišete kaj vas zanima in vam bomo pomagali v najkrajšem možnem času.