Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

O podjetju

O podjetju

Smiljan Mori je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj v prodaji in preučevanju najboljših prodajalcev v svojem podjetju in po svetu ustvaril naravnost fantastične seminarje, delavnice, coachinge in predavanja, ki lahko spremenijo vse mite o prodaji. Zaradi tega je tudi ustanovil podjetje Smiljan Mori Success Systems d.o.o.

Smiljan se zaveda, da so podjetja, prodajni managerji in njihovi prodajalci v današnjem tekmovalnem poslovnem svetu pod nenehnim pritiskom, saj morajo s čedalje manjšimi viri dosegati vedno boljše rezultate v krajšem času. Smiljan uči povsem nove pristope k prodaji, ki temeljijo na čustvenih prodajnih strategijah, poznavanju potencialnih kupcev in premagovanju psiholoških ovir prodajalcev.

Seminarji, prilagojeni potrebam vašega podjetja, so ena izmed moči in prednosti podjetja Smiljan Mori Success Systems.

Smiljanova predavanja o uspehu temeljijo na strokovnih spoznanjih in na idejah, ki jih je razvil sam in jih poimenoval»premetene ideje s ceste«. Njegova spoznanja o uspehu, ki lahko delujejo na vsakogar, na osebnem in poslovnem področju, podaja na njemu svojstven način. Predavanja, ki jih vodi, so nabita z energijo, navdušenjem, ekstremnim humorjem in zabavnimi zgodbami. Znanje podaja na enostaven, razumljiv način in z enostavnimi idejami, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

Njegova predavanja so dobesedno »brca v rit«, zato ne bodo nikogar pustila ravnodušna. Po njegovem predavanju ljudje kar naenkrat ostanejo brez izgovorov in brez nekoga, ki bi ga lahko obtoževali. Kljub temu, da vas bodo nekatere njegove teme udarile naravnost v obraz, je njegova edina skrb in želja, da postanete boljši, da začnete verjeti vase, da imate več, da zaslužite več, da uresničite to, kar si želite, in da se podate na pot uspeha in boljše prihodnosti.

 
 
 

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite spodnji obrazec, če vas zanima kaj več.