Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Kdo je Smiljan?

Kdo je Smiljan?

Smiljan je vodnik, ki prinaša spremembe, vam z gorečo energijo pomaga, da jih sprejmete, in vas podpira, da uspete!

Le kdo vam lahko bolj jasno pokaže, kako uspeti, kot nekdo, ki je svojo zgodbo o uspehu ustvaril dobesedno iz nič?

  • USPEŠEN POSLOVNEŽ, AVTOR IN SVETOVALEC vam duhovito in zabavno pokaže, kako je premagoval svoje osebne izzive, ko je bil sam še na začetku svoje prodajne kariere. Tako kot je z govorom Postanite nesmrtni navdušil na prvem MDRT European class IQ meetingu v Atenah več kot 1300 zastopnikov iz 30 različnih držav, naj navduši tudi vas.
  • EDEN NAJBOLJ PRODORNIH POSLOVNIH, PRODAJNIH IN MOTIVACIJSKIH TRENERJEV V EVROPI vas popelje do zmage s preizkušenimi in znanstveno dokazanimi tehnikami in strategijami. Do uspeha in boljših rezultatov je pomagal številnim svetovnim podjetnicam in podjetnikom, vrhunskim menedžerkam in menedžerjem, športnicam in športnikom.
  • SVETOVNI MOTIVACIJSKI GOVORNIK, ki izobražuje, navdihuje, zabava s pripovedovanjem zgodb in svojo karizmo. Že več kot 150.000 ljudem iz več kot 50 držav je pokazal, da lahko spremenijo svoje življenje na bolje. Naj na noge spravi tudi VAS, vaše bližnje, zaposlene, poslovne partnerje, udeležence seminarja, tako kot je to naredil z 12.000-glavo množico v Sankt Peterburgu.

Mnogim, ki so ga doživeli v živo, je jasno, zakaj velja Smiljan Mori za enega najboljših motivacijskih govornikov današnjega časa na svetu!

 

Dokumenti

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!