Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Agencija Mori d.o.o.

Agencija Mori d.o.o.

Zgodba podjetja Agencija Mori, d.o.o.

Agencija Mori d.o.o. je neodvisna agencija, ki je na trgu prisotna že več kot 18 let in je ena izmed največjih zavarovalnih agencij v Sloveniji. V svojem portfelju imajo že več kot 70 000 strank.

Družinam in podjetnikom pomagajo poiskati najustreznejša in najcenejša zavarovanja ter prepoznati njihova življenjska in poslovna tveganja ter jih pred njimi zaščititi.

So edini v Sloveniji, ki so člani najstarejšega združenja zavarovalnih zastopnikov za življenjska zavarovanja Million Dollar Round Table (MDRT). MDRT zagovarja strokovno profesionalno delo in korektno svetovanje.

V Sloveniji koristijo produkte skoraj vseh zavarovalnic, ki so na tržišču. Medtem, ko druga podjetja v enaki branži večinoma sodelujejo z eno ali največ dvema zavarovalnicama.

Strankam (slovenskim družinam, podjetnikom, …) pomagajo pri načrtovanju in ustvarjanju njihove FINANČNE HIŠE ter pri načrtovanju njihove finančne varnosti. Ta FINANČNA HIŠA bo v prihodnosti predstavljala njihove cilje, sanje in ambicije.

Naša glavna naloga je, da:

  • GRADIMO TEMELJE FINANČNE HIŠE,
  • ZAVARUJEMO VAŠE SANJE.

 
 
 

ŽELITE BREZPLAČEN FINANČNI NAČRT?

 

Če želite biti uspešni in živeti brezskrbno življenje se dogovorite za sestanek, kjer vam bom povedal s kakšnimi izzivi se srečujejo podjetniki in podjetnice 21. stoletja in kakšne rešitve potrebujejo zdaj za uspešno prihodnost. 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!