Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Bigu akademija d.o.o.

BigU Akademija na milijone ljudem omogoča dostop do dragocenih orodij za osebno transformacijo, naprednih znanj nevroznanosti, pozitivne psihologije, moč misli, ki jih lahko vsakdo enostavno uporablja v praksi za doseganje brezpogojne sreče in uspeha na vseh področjih življenja.

Če lahko človek s tem še nekaj zasluži in se druži s pametnimi, motiviranimi ljudmi, pa je vse še toliko boljše.

Učiti se, zaslužiti in uživati na veliko!

"Learn"/Učiti se – Znanje je ključ do osebne svobode

BigU akademija vsakemu posamezniku odpira vrata, da si s pomočjo e-učenja, druženja z uspešnimi ljudmi in seminarji v živo po svojem okusu postreže z najnaprednejšimi znanji in veščinami, ki so sicer dostopni samo t. i. eliti. Tako ustvarjamo nove možnosti, navdihujemo in izobražujemo ljudi, da ukrepajo in preoblikujejo svoje mišljenje na vseh področjih svojega življenja in postanejo bolj samozavestni, sproščeni, srečni in svobodni.

"Earn"/Zaslužiti – Finančna neodvisnost za vsakogar

Kaj je lepšega kot to, da služimo že s tem, ko se učimo in osebnostno rastemo? Predstavljajte si, da pridobljeno znanje in veščine z veseljem priporočate ljudem in jim tako pomagate ter s tem ustvarjate temelje za svoj lasten posel. BigU akademijaomogoča članom hiter zagon lastnega podjetja:

  • s preizkušenim sistemom marketinške podpore,
  • z revolucionarnim sistemom delitve dobička,
  • še nikjer prej videnim kompenzacijskim modelom,
  • s pripravljenimi produkti – rešitvami za samoizobraţevanje, ki imajo visoko dodano vrednost in veliko povpraševanje.

 "Enjoy"/Uživati – Ker sta smisel vsega vaša sreča in polno življenje

Ali nimate že dovolj tega, da hodite v službo, ki vas onesrečuje, da si kupujete stvari, ki jih ne potrebujete, z željo, da naredite vtis na ljudi, ki jih ne marate?
Pod pritiskom vsakodnevnega tempa in obveznosti čedalje bolj izgubljamo sebe. Zato je eno od glavnih poslanstev BigU akademije ravno sreča vsakega posameznika. Šele ko delujemo s svojim bistvom, ko smo sproščeni, obdani s pozitivnimi ljudmi, ko pomagamo in smo nagrajeni za vsak rezultat našega prizadevanja, takrat uživamo. Takrat smo na poti velike uresničitve svojih sanj. Vsak član BigU akademije pripada veliki skupini vedno pozitivnih ljudi, ki znajo, se izobražujejo, so motivirani, hvaležni, srečni in uživajoživljenje z veliko žlico.

Tretji WAKE UP z Liso Nichols

Pridružite se nam na tretjem velikem "BigU WAKE UP" dogodku!

KJE: Ljubljana, Hala Tivoli

KDAJ: sobota, 2. april 2016, od 9:00 do 17:00 

Vstopnice možno kupiti le kot naročnik Personal Mentoring Platforme BigU akademije.

Več>>

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!