Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Smiljan Mori Success Systems d.o.o.

Smiljan Mori Success Systems d.o.o.

Smiljan Mori Success Systems, osredotočeni na vaš uspeh ...

Z motivacijskimi seminarji, coachingi, prodajnimi treningi, popolnoma prilagojenimi potrebam podjetja, povečajte produktivnost vsakega zaposlenega

Seminarji, prilagojeni potrebam vašega podjetja, so ena izmed moči in prednosti podjetja Smiljan Mori Success Systems.

Smiljan Mori je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj v prodaji in preučevanju najboljših prodajalcev v svojem podjetju in po svetu ustvaril naravnost fantastične seminarje, delavnice, coachinge in predavanja, ki lahko spremenijo vse mite o prodaji. Smiljan se zaveda, da so podjetja, prodajni managerji in njihovi prodajalci v današnjem tekmovalnem poslovnem svetu pod nenehnim pritiskom, saj morajo s čedalje manjšimi viri dosegati vedno boljše rezultate v krajšem času. Smiljan uči povsem nove pristope k prodaji, ki temeljijo na čustvenih prodajnih strategijah, poznavanju potencialnih kupcev in premagovanju psiholoških ovir prodajalcev.

Poglejte, kako lahko Smiljan navduši tudi vas, vaše zaposlene in poslovne partnerje. Kliknite tukaj za ogled videa!

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!