Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Smiljan Mori, karizmatični motivator in govornik

Smiljan Mori, karizmatični motivator in govornik

Ker dobro za vas ni dovolj dobro, si zagotovite svež in drugačen pristop, ki bo vas in vaš dogodek vtisnil v srca ljudi!


Smiljan Mori vas prevzame s svojo življenjsko energijo, očara vaše poslovne partnerje, zmiga zaposlene, jih spravi na noge, da začutijo energijo v sebi in končno začnejo delovati! Pokaže vam, katere spretnosti, znanja, strategije in kakšno naravnanost potrebujete, da bi lahko dosegli trajne spremembe in boljše rezultate ter tako bili boljši od konkurence.

S svojim izrednim čutom za doseganje konkurenčne prednosti v poslu in poznavanjem tehnik nevroznanosti za motiviranje in prodajo je Smiljan med najbolj zaželenimi poslovnimi, življenjskimi trenerji in motivacijskimi govorniki, ki navdušujejo množice po vsem svetu.

Kljub temu da nekatere njegove teme udarijo ""naravnost v obraz"", sta njegovi edini skrb in želja, da vi in vaša ekipa skupaj postanete boljši, da dosežete več, da uresničite to, kar si želite, in da se odpravite na pot uspeha in boljše prihodnosti.

Vsem, ki so ga kdaj poslušali, je pomagal doumeti, kako spremeniti NIČ v NEKAJ, NEODLOČNOST v ODLOČNOST in STRAH v POGUM!

Njegova načela uspeha, ukrepanja in motivacije presegajo okvire posla ter se dotikajo vseh ravni za doseganje odličnosti tako v poslovnem kot zasebnem življenju. In kar je najlepše, že takoj jih lahko uporabite v praksi – vi, vaše podjetje, zaposleni in vaši poslovni partnerji!

Poglejte si programe, s katerimi lahko Smiljan že vaš naslednji dogodek spremeni v spektakel uspeha!

Spodaj je odlomek iz Smiljanovega govora v Atenah na MDRT konferenci. S svojim inspiracijskim govorom je navdušil ameriške finančne svetovalce, ki so ga povabili, da spregovori nekaj besed tudi na ameriških srečanjih. To bo velika promocija za Slovenijo in za vse, ki se ukvarjajo z zavarovalništvom.

 

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

S Smiljanovimi motivacijskimi govori, prilagojenimi vam in potrebam vašega podjetja oz. dogodku, lahko povečate produktivnost in motiviranost zaposlenih, pridobite zaupanje poslovnih partnerjev ter utrdite svoj ugled. Če vas zanima kaj več, izpolnite spodnji obrazec in vas bomo kontaktirali.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!