Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Če niste tam, kjer bi želeli biti, kako boste dosegli uspeh?

Če niste tam, kjer bi želeli biti, kako boste dosegli uspeh?

Zgled, ki navdihuje tisoče doma in po svetu, kako živeti srečno, zadovoljno in uspešno življenje!

 

Smiljan verjame, da se uspeh najprej zgodi v glavi. Prav gotovo ste že ničkolikokrat slišali pregovor: VSE JE V GLAVI. Res je. Pa vam je to kdo že pokazal?

  • Ob Smiljanu enkrat za vselej spoznate, kaj pomeni, da je »vse v glavi«. Nikoli več se ne boste o tem spraševali, temveč boste postali krojač svoje lastne usode.
  • Vsem, ki so ga kdaj poslušali, je pomagal doumeti, kako spremeniti NIČ v NEKAJ, NEODLOČNOST v ODLOČNOST in STRAH v POGUM!
  • S Smiljanom boste doumeli, katere spretnosti, znanja, strategije in kakšno naravnanost potrebujete, da bi lahko dosegli trajne spremembe in boljše rezultate za svoj poslovni in osebni uspeh.

Stara miselnost, ki temelji na ustvarjanju dobička, žrtvovanju za delo in kopičenju materialnih dobrin za zagotavljanje varnosti v prihodnosti, se je v finančni krizi pokazala za neučinkovito in neizpolnjujočo!

Ustvarjanje dobička za poslovni in osebni uspeh v življenju ni več dovolj. To, kar je zares dragoceno, niso stvari, temveč ste to VI in ključni ljudje v vašem življenju, ljudje, ki jih imate radi, vaše življenjske izkušnje in znanje ter navsezadnje zavedanje, kako boste prispevali k napredku in boljši družbi.

 

Galerija

 
 
 

Mislite in delujte kot zmagovalci!

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!