Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Sodelovanje s številnimi športniki

Sodelovanje s številnimi športniki

Smiljan je delal s številnimi vrhunskimi športniki, študenti, dijaki in podjetniki.

ŠPORTNIKI

Smučarska A-reprezentanca Slovenije

Delal je z žensko smučarsko A-reprezentanco Slovenije v času, ko so še tekmovale Katja Koren, Špela Pretnar in Alenka Dovžan. Alenka Dovžan je dala tudi izjavo za knjigo 7 skrivnosti MotivAKCIJE.

""Knjigo 7 skrivnosti motivaKcije priporočam vsakomur, ki ne želi prepustiti avtopilota naključju. Knjiga vam bo zares pomagala, da boste postali glavni igralci svojega življenja.""

Alenka Dovžan, nekdanja članica ženske alpske smučarske A reprezentance in dobitnica olimpijske medalje


NK MIK CELJE

Smiljan je sodeloval tudi z nogometaši. Pomagal jim je s motivacijskimi treningi, ki so v tistem času NK MIK Celje zelo pripomogli k uspehu na nogometnem igrišču.

Poglejte si video izjavo sedanjega slovenskega prezentanta Nejca Pečnika.


METALCEM KROGLE Miranom Vodovnikom IN NAJBOLJŠIM SLOVENSKIM TENISAČEM Marko Tkalcem

Obema je pomagal pri mentalni pripravi športnika vrhunskega športnika. Njuni izjavi si lahko pogledate v arhivu oddaje Prava ideja (drugi del pogovora), kjer sta sklopu te oddaje opisala Smiljana.

 

PODJETNIKI

Sodeloval je že s številnimi podjetniki kot svetovalec in sooorganizator dogodkov. Z marketinškim gurujem Alešem Lisacem je leta 2007 napolnil dvorano Tivoli v Ljubljani. Seminarja se je udeležilo kar 4000 ljudi. Reportažo o seminarju si lahko pogledate tukaj.

Prav tako je organiziral super seminar s direktorjem in lastnikom MIK Celje Francijem Pliberškom.


PODJETJA V TUJINI

Zelo dobro pa Smiljana poznajo v državah bivše Sovjetske zveze. Predaval je že številčnim mednarodno priznanim podjetjem v mrežnem marketingu, kot so Oriflame, Amway, številnim zavarovalnicam, kot so Ergo, Allianz, Generali Group, Grawe, Aviva,... Tukaj si lahko preberete izjave udeležencev seminarja, ki ga je Smiljan imel za podjetje Oriflame.


 
 
 
 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!