Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

KAKO SE V TRENUTKU PRIKUPIŠ LJUDEM

KAKO SE V TRENUTKU PRIKUPIŠ LJUDEM

V izobraževanju, terapiji, svetovanju, poslih, prodaji in učenju so stik, razumevanje ali empatija bistvenega pomena za ustvarjanje ozračja zaupanja in sodelovanja, v katerem se lahko ljudje prosto in naravno odzivajo. Kaj storimo, da ustvarimo dober stik, kako vzpostavimo odnos medsebojnega zaupanja in sprejemanja ter kako lahko izboljšamo in razširimo to naravno spretnost? Odgovore boste dobili na delavnici KAKO SE V TRENUTKU PRIKUPIŠ LJUDEM.

KAKO SE V TRENUTKU PRIKUPIŠ LJUDEM je zelo intenzivna enodnevna delavnica, ki vas bo oskrbela z najpomembnejšimi viri, s katerimi morate razpolagati, da bi kar najbolje predstavili sebe in svoje ideje.

Naučili se boste najosnovnejših pravil poslovnega komuniciranja, ki jih ne vedoč vsakodnevno kršite. Menedžerji in strokovnjaki na splošno komunicirate zato, da bi informirali sodelavce in druge, da bi pridobivali koristne informacije in predvsem zato, da bi vplivali na sodelavce ter posameznike in skupine zunaj svoje organizacije. Uspešni ljudje ustvarjajo stik in stik ustvarja zaupanje. Na delavnici Kako se v trenutku prikupiš ljudem se boste naučili, kako lahko stik vzpostavite s komer koli želite, če zavestno izboljšate svojo naravno spretnost vzpostavljanja stika, ki jo vsakodnevno uporabljate.

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!