Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

SKRIVNOST USPEŠNEGA NASTOPANJA

SKRIVNOST USPEŠNEGA NASTOPANJA

Delavnica Skrivnosti uspešnega nastopanja ponuja praktičen, povsod uporaben in neizogiben trening za vašo hitro napredujočo kariero.

Prav za vse ljudi na zemeljski obli predstavlja javni nastop stresno situacijo. Mnogi med vami bi se z veseljem izognili temu izzivu za vselej, toda to je lažje reči kot izvesti. Ne glede na to, ali delate sami ali z velikim številom ljudi, boste govorili v javnosti, saj se sicer lahko zgodi, da nekatere naloge ne bodo opravljene.

Toda če si zares želite v življenju doseči nekaj edinstvenega, boste prisiljeni govoriti pred skupino ljudi, majhno ali veliko, kajti to je edini način, da postanete zares uspešni. Na delavnici Skrivnosti uspešnega nastopanja se boste naučili umetnosti pravilnega oblikovanja in posredovanja misli, skrivnosti sproščenega nastopanja, tehnik pridobivanja spoštovanja in zaupanja ter osnovnih zakonitosti samozavestnega nastopa.

- Bi radi izboljšali svojo profesionalno podobo?

- Bi se radi naučili razmišljati in govoriti tudi takrat, ko ste pod pritiskom?

- Bi radi zares blesteli na odru?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, je delavnica Skrivnosti uspešnega nastopanjanamenjena vam.

Delavnica Skrivnosti uspešnega nastopanja ponuja praktičen, povsod uporaben in neizogiben trening za vašo hitro napredujočo kariero.

Naučili se boste:

- kako za vselej predreti lupino negotovosti pred javnim nastopom,

- kako premagati strah,

- zakaj so tehnične in miselne predpriprave na govor tako zelo pomembne,

- katera je najhitrejša in najlažja pot do uspešnega govorjenja,

- kaj je bistvo odlično pripravljenega govora,

- kako naj začnem,

- kako naj končam,

- drža telesa …

Skrivnosti uspešnega nastopanja boste usvojili z vajo. Živahen in izkustven pristop vas bo korak za korakom vodil skozi samorazvijanje, praktične vaje in neposredno spremljanje nastopov. Dobili boste svojega trenerja in vso individualno oskrbo, ki jo boste potrebovali, da bi postali govorno samozavestni in zadovoljni, ne glede na situacijo, ki je pred vami … Še posebno takrat, ko ne pričakujete, da boste govorili.

Obvladati javno nastopanje pomeni biti resnično uspešen!

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

Če želite več informacij o seminarju, nam pišite: 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!