Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

STRES NA DELOVNEM MESTU

STRES NA DELOVNEM MESTU

S stresom se vsak dan spoprijemamo na delovnem mestu in se mu ne moremo izogniti, lahko pa uspešno in zadovoljno živimo z njim ali ga celo uporabimo v svojo korist, saj mobilizira naše notranje rezerve, poveča duševne in fizične zmogljivosti ter izboljša koncentracijo.

Stres je splet telesnih, duševnih in čustvenih občutij, ki so posledica pritiskov in raznih čustvenih stanj. Ima močan vpliv na psihofizično zdravje, zato je potrebno, da ga prepoznamo, ozavestimo vzroke in obvladujemo ter tako ohranjamo močan imunski sistem in preprečujemo izpade z delovnega mesta zaradi bolniških dni.

Vsebina delavnice

Na delavnici udeleženci dobijo celovit vpogled v stres: od vzrokov, znamenj, prepoznavanja do zmanjševanja in preprečevanja fizičnega in psihičnega stresa.

Ste začutili stres ob branju tega odstavka? Da, vsaka, še tako drobna sprememba lahko pomeni stres.

Udeleženci bodo po delavnici bolje obvladovali vsakodnevni stres in ga uporabili v svojo korist, saj bodo spremenili pogled nanj, prevzeli večjo odgovornost in z raznimi strategijami ter vajami preprečevali nepotrebnega in zmanjšali neizogiben negativni stres.

 
 
 

POVPRAŠEVAJE

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!