Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

POPOLNO ŽIVLJENJE

POPOLNO ŽIVLJENJE

Je eden najbolj individualnih in preobrazbenih programov ne le za to, da bi vam pomagal ustvariti načrt sanjskega invznemirljivega življenja, temveč predvsem za to, da bi vas naredil močne, pomladil, okrepil in dal novo moč vašim mislim, fizičnemu telesu, čustvom, odnosom – dobesedno vašemu življenju.

POPOLNO ŽIVLJENJE ni vsakdanji seminar!

Je eden najbolj individualnih in preobrazbenih programov ne le za to, da bi vam pomagal ustvariti načrt sanjskega in vznemirljivega življenja, temveč predvsem za to, da bi vas naredil močne, pomladil,okrepil in dal novo moč vašim mislim, fizičnemu telesu, čustvom, odnosom – dobesedno vašemu življenju.

Prebuditev neustavljivega zagona

V enem najlepših slovenskih draguljev – Termah Olimia – boste v neokrnjeni naravi našli neustavljiv notranji zagon. Ta vam bo pomagal, da boste razvili, poglobili in usvojili navade, ki jih morate imeti za srečo v vašem življenju.

Vsi za enega, eden za vse …

Skupaj z drugimi udeleženci boste v treh dneh delili popolno čustveno predanost, doživeli telesno preobrazbo, razumeli izjemnost medsebojnih odnosov in svoje življenje popeljali na višjo raven.

Samo za najboljše …

Pridružite se nam v odkrivanju popolnosti, postanite kapitan barke Popolno življenje. In nikoli več ne bo tako, kot je nekdaj bilo …


 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!