Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

PREBUDITE MILIJONARJA V SEBI

PREBUDITE MILIJONARJA V SEBI

Lahko ste namreč najbolj motivirani, odločni, samozavestni, pogumni in drzni, pa vam ne bo pomagalo. Lahko veste vse o prodaji, marketingu, pogajanjih, naložbah, nepremičninah, delnicah, ampak vse bo zaman. Če vaša podzavest ni pravilno naravnana, ne boste nikoli bogati.

Vprašanje …

Ali ste kdaj razmišljali, zakaj nekateri ljudje zaslužijo več denarja, drugi pa se bojujejo iz meseca v mesec? V čem je razlika? Ali je razlika v izobrazbi, sposobnostih, delovnih navadah, poznanstvih, sreči ali naložbah, ki jih izberejo? Odgovor je šokanten: Nič od tega ni pomembno!

Pravilno naravnana podzavest …

Lahko ste namreč najbolj motivirani, odločni, samozavestni, pogumni in drzni, pa vam ne bo pomagalo. Lahko veste vse o prodaji, marketingu, pogajanjih, naložbah, nepremičninah, delnicah, ampak vse bo zaman. Če vašapodzavest ni pravilno naravnana, ne boste nikoli bogati.

Najpreprostejši načini na svetu za upravljanje denarja …

Dejstvo je, da o denarju verjetno že veliko veste. Zato ne pričakujte, da vam bo Smiljan na seminarju razlagal o podrobnostih delovanja borze, kam naložiti denar, kateri so najboljši vzajemni skladi ali zavarovanja.

Če želite postati bogati, morate obvladovati dve področji, od katerih je odvisno vaše finančno stanje:ČUSTVENO in PRAKTIČNO PODROČJE.

Pričakovanja …

Smiljan vam bo pokazal načela, ki skoraj v 80 % odločajo o tem, ali boste postali bogati ali pa vam ne bo nikoli uspelo. Seminar ne bo obravnaval teme, kako obogateti čez noč. Če vas zanimajo takšne stvari, potem seminar Prebudite milijonarja v sebi! ni za vas.

Dejstva in dokazi …

Na seminarju boste dobili samo dejstva in dokaze, ki pri nekaterih ljudeh povzročajo, da denar dobesednoprivlačijo v svoje življenje. Zlahka boste ""posvojili"" vrednote, prepričanja, misli in naravnanost nekaterih najbogatejših ljudi na svetu, s čimer boste izdatno izboljšali svoje družinsko življenje, življenje vaših prijateljev in ljudi, ki vas obdajajo. To je edini seminar, ki obravnava čustveno in praktično področje bogastva. Vaše finančno stanje je samo odraz vašega notranjega sveta. Je samo odraz vaših čustvenih prepričanj in naravnanosti do denarja.

Na pot finančnega uspeha …

Izjava stranke

»Navdušen sem! Sedaj vem, da lahko obogatim prej in hitreje, kot sem si kadarkoli zamišljal! S tega seminarja sem prišel s popolnoma drugačnimi pogledi na denar. Sedaj mnogo bolj pozitivno razmišljam o sebi in o poti do lastnega bogastva. Ta seminar me je popeljal na pot do finančnega uspeha.«

Kristjan Krautberger, podjetnik

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!