Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

VSE JE MOGOČE

VSE JE MOGOČE

Seminar Vse je mogoče™ je nekakšno potovanje k preobrazbi in temeljem doživljanja vsakdana. Na seminarju boste odkrili, katera prepričanja in vrednote oblikujejo in nadzirajo vašo usodo. Naučili se boste, kako napisati pomembne in navdušujoče življenjske cilje, ter dobili napotke, kako jih uresničiti.

Seminar Vse je mogoče™ je nekakšno potovanje k preobrazbi in temeljem doživljanja vsakdana. Na seminarju boste odkrili, katera prepričanja in vrednote oblikujejo in nadzirajo vašo usodo. Naučili se boste, kako napisati pomembne in navdušujoče življenjske cilje, ter dobili napotke, kako jih uresničiti. Vse je mogoče™ je Smiljanov najbolj intimen in prvovrsten seminar. Skozi intenziven tridnevni seminar Vse je mogoče™ bo Smiljan Mori vodil omejeno število udeležencev.

Seminar vam bo pomagal, da boste dosegli maksimalne rezultate in v sebi prebudili vse potenciale! Seminar je še posebno namenjen direktorjem, lastnikom podjetij, top menedžerjem in tistim, ki vsakodnevno sprejemajo težke odločitve.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!