Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

ZAVRNITE ZAVRNITEV

ZAVRNITE ZAVRNITEV

V današnjem tekmovalnem gospodarstvu so vaši ljudje vaše največje bogastvo in velika prednost pred konkurenco. Kaj morate narediti, da bi jim pomagali postati najboljši prodajalec, podjetju pa s tem zagotoviti veliko prednost na tržišču?

Zavrnite zavrnitev™ je 2–3-urni seminar, ki temelji na najnovejših spoznanjih človekovega vedenja. Seminar je namenjen vsem prodajalcem, ki se srečujejo s številnimi zavrnitvami. Dokazano je, da je strah pred zavrnitvijo sovražnik št. 1 pri prodajalcih in vseh ljudeh, ki bi radi iz svojega življenja naredili več. Zavrnitev ni nič oprijemljivega – nič, kar bi lahko prijeli. Zavrnitev obstaja samo v glavi. Smiljan bo s pomočjo tehnik za premagovanje zavrnitev vašim prodajalcem vlil veliko odločnosti in poguma za nadaljnje delo. Prodajalcem bo pokazal, kakšno moč imajo njihove misli in kako lahko svoje možgane in živčni sistem uporabijo kot poligon za treniranje zavrnitev. Nekateri se bodo po seminarju Zavrnite zavrnitev dobesedno prebudili iz sna. Ta seminar temelji na Smiljanovem najnovejšem in najbolje prodajanem avdioprogramu Mislite kot zmagovalci. Po seminarju bodo vaši prodajalci lahko tehnike in orodja, ki se jih bodo naučili, sami vsakodnevno uporabljali.

Naučili se boste:

- kakšna je razlika med tragedijo in temeljnim kamnom za uspeh,

- zakaj želja, dejanja, odločnost in zavezanost nimajo nič opraviti z izobrazbo in zavrnitvijo,

- zakaj boste, če se ne boste naučili premagati zavrnitev, namesto lepih sanj imeli nočne more,

- kako premagati vsakodnevne ovire, ki večino ljudi ustavijo na poti do uspeha,

- zakaj med vašim ciljem in vašim uspehom stoji samo možnost zavrnitve.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!