Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

SMART BUILDING™

SMART BUILDING™

Obdobje recesije zahteva spremembe, v katere je potrebno vključiti celoten tim, ter jih hitro in odločno realizirati v praksi, kar vam lahko zagotovimo našim inovativnim SMART BUILDNG™ programom.

SMART BUILDING je partnersko sodelovanje s katerim se osredotočamo na razvoj:

Sinergije

Motivacije

Akcije

Rezultatov

Timskega sodelovanja

S tem programom se osredotočamo na učinkovito, sinergijsko sodelovanje, s katerim bodo člani vašega tima, kot celoten tim spoznali, svoje prednosti, kot tudi kje ga »lomijo«, s čimer bomo skupaj identificirali potrebne spremembe za okrepitev timskega dela in jih TAKOJ začeli izvajati v praksi.

Da potrebne spremembe ne bodo ostale le dobre ideje, želje, obljube, bomo le te z nadaljevalnim coachingom spodbujali, spremljali, zagotovili v praksi vašega tima, z namenom, da vam pomagamo oblikovati tim z vrhunskimi rezultati.

Pri sodelovanju  najprej ugotovimo vaše potrebe, opravimo analizo stanja  timskega sodelovanja, veščin zaposlenih, skupaj zastavimo cilje, izvajamo  kombinacijo celodnevnih izkustvenih delavnic in motivaKcijskih predavanj, ter nadaljevalnega skupinskega in individualnega coachinga za vrhovni in srednji menedžment,  za posamezne oddelke, projektne skupine, kot tudi celoten tim mikro in majhnih podjetij.  Vedno poskrbimo za takojšnjo aktivnost, ki omogoča razvoj posameznikov in tima, kar tudi spremljamo in ocenimo.

S programom, ki ga bomo prilagodili vašim potrebam  in ciljem, bomo v vašem podjetju:

 • povečali motivaKcijo vašega tima,
 • dvignili raven zaupanja med člani tima,
 • povečali odgovorno delovanje v timu,
 • povečali pripadnost podjetju ter timu,
 • povečali produktivnost in učinkovitost vseh zaposlenih,
 • vzpostavili odprto komunikacijo,
 • povečali pozitivno sodelovanje med člani tima,
 • izboljšali medsebojne odnose,
 • zmanjšali število konfliktov oz. le-te uporabili za vaš napredek,
 • posameznikom in skupinam omogočili razvoj vodstvenih in organizacijskih kompetenc,
 • in še mnogo več ...

SMART BUILDING program s kombinacijo  izkustvenih vaj, predavanja, coachinga je dokazano najučinkovitejši način, ki povečuje uspešno sodelovanje, usklajenost in napredek tima, ki je nujen za doseganje sinergijskega učinka v delovanju katerekoli organizacije.

V obdobju recesije je večina ljudi zaradi strahu pripravljena narediti več, zato je sedaj najbolj idealen čas, da investirate v njihovo znanje in timsko sodelovanje, saj se bo investicija še hitreje povrnila in pomnožila.

V tem obdobju smo vsi osredotočeni na varčevanje, kar je neizogibno in potrebno, vendar pa se varčevanje s programi, ki povečujejo sinergijo močno poveča tveganje, da se zaradi strahu in negotovosti, ki ju prinaša gospodarska kriza še povečajo konflikti, nezaupanje, zmanjša učinkovitost, produktivnost… zato je mnogo lažje, ceneje in donosneje, da vodstvu podjetja priskoči na pomoč zunanji strokovnjak, ki pomaga razvijati učinkovit tim z gradnjo zaupanja in odgovornosti, saj se s samo-izvajanjem ali neizvajanjem tovrstnih programov povečujejo stroški.

Bi radi vedeli zakaj in kako – izpolnite spodnji obrazec in vas kontaktiramo!

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!