Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

MotivAkcijska turneja po Sloveniji

Utrinki Smiljana v AKCIJI v vseslovenski turneji MOTIVAKCIJA ZDAJ!, ki smo jo izpeljali LETA 2012 ON 2013. Obiskalo smo vsa večja mesta v Sloveniji (MB, LJ, CE, obala).


V sklopu izdaje novega paketa MotivAkcija ZDAJ! se je Smiljan odločil, da doživite energijo motivakcije z Smiljanom v živo.

Tisti, ki ste prišli na seminar, ste videli, zakaj so Smiljanovi motivakcijski seminarji vselej enkratno doživetje, ki vas pozitivno zaznamuje za vse življenje.

Zahtevajte več od življenja in se pridružite številnim, ki so z Smiljanovimi seminarji uresničili svoje cilje in začeli živeti svoje življenje!

IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK

""S svojo zgodbo je dokazal, da kar vizualiziraš in s strastjo želiš doseči brezpogojno tudi dosežeš.""

Peter P.

""Super seminar. Še nikoli nisem bila na motivacijskem seminarju. Veliko stvari si bom poskusila zapomniti in jih pri mojem poslu tudi poiskušala realizirati. Vem, da mi bo pomagalo. Uspela bom! Hvala!

Branka J.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!