Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

OSVEŽIVA NAJINO STRAST

OSVEŽIVA NAJINO STRAST

Predbožični Wellness vajine strasti

Vabimo vas na enodnevni »Partnerski team building«

Ko se partnerji najdemo, zaljubimo, kemija poskrbi, da si želimo drug ob drugem preživeti vsak trenutek dneva, iskati očesni stik, se objemati, dotikati, strastno ljubiti, …. a čez čas ta kemija »mine« in se znajdemo v partnerskem odnosu, v katerem kljub fizični bližini »pogrešamo partnerja«, začutimo se »osamljeni, nerazumljeni, neslišani in v pomanjkanju telesne bližine«. Včasih celo začutimo, da živimo skupaj »brez stika«, ki bi naju sprostil in poživil.

Bolj ali manj vemo, da je potrebno partnerski odnos »zalivati«, a včasih preprosto pozabimo; smo prezaposleni; morda tudi poskušamo, a nam pogosto to ne uspe in tako spoznamo, da morda ne vemo kako.

Kaj pravite na..

…romantični paket z zabavno, igrivo in za vajino povezanost uporabno vsebino,

daleč stran od pritiskov vsakdana?

Pomislite..

..kdaj sta si nazadnje ob vseh dnevnih službenih, kariernih obveznostih, domačih opravilih, otrocih, vzela čas zase, v katerem bi se povezala, začutila, izkazala pozornost, se nasmejala, sprostila in osvežila vajino povezanost drug do drugega?…Pred tednom? Pred mesecem? Pred letom? Še nikoli?!

Zakaj si ne bi vzela tega časa prav pred božičnimi prazniki in s tem poskrbela tudi za prijetnejši, radosti poln praznični čas med vama in v vajini družini?

Zakaj delavnica prav v tem predbožičnem času?

Ker boste med prazniki lažje pričela udejanjati »naučeno« in nato preprosteje nadaljevala, ko bosta po novem letu »padla« v naporen službeni, poslovni ritem.

Nov začetek, nove sanje,...

…z delavnico, bosta v vajin partnerski odnos vnesla novo svežino, saj bosta preživela kvaliteten čas s katerim bosta pridobila nova spoznanja, romantiko in strast,..

Zabavno, osvežujoče, romantično,…

Na enodnevni delavnici boste preko zabavnih vsebin, iger, konkretnih primerov in uporabnih vaj spoznali, kako:

 • slišati drug drugega, ko pridejo oblaki ,
 • vedela kako »zalivati« in ohranjati zdrav partnerski odnos,
 • umirila ob »napakah« drug drugega,
 • odprla drug drugemu, sprejela in  razumela vajino različnost,
 • odkrila neizražena hrepenenja,
 • ugotovila, da ni potrebno, da sta »za vse sama«,
 • spoznala, da ni potrebno, da sta popolna,
 • osvežila vajino ljubezen,
 • se globlje emocionalno povezala,
 • pričela z uresničevanjem vajinih skritih želja v partnerskem odnosu,
 • si vzela čas za vaju,
 • povečala strast za vajino spolno življenje,

 poleg naštetega pa si bosta zastavila pot, na kateri se bosta tudi po delavnici kljub vsem ostalim družinskim in kariernim obveznostim čutila poveza. Morda bosta celo obrnila nov list knjigi vajinega skupnega življenja.

Postregli vama bomo tudi kosilo in romantično večerjo.  S predhodno rezervacijo se po večerji lahko razvajata tudi v centru dobrega počutja v romantičnem rimskem slogu ali pa preprosto prenočita.

Je ta delavnica primerna za naju?

Bi rada povečala vajino strast, povezanost, bližino, komunikacijo? Želita narediti skupen korak naprej? Si že nekaj časa nista vzela časa, ko bi bila le drug z drugim? Potem vsekakor priporočamo, da sta zraven.

Kdo izvaja delavnico?

Na zabaven, a poučen način, z uporabo izkustvenega učenja, praktičnih življenjskih primerov, aktivnih in zabavnih vaj jo bosta vodila zakonca, starša,  specialista zakonske in družinske terapije ga. Sabina in Tomaž Stanovnik iz Zakonskega in družinskega centra Midva (www.midva.si).

Sabina in Tomaž sta poročena več kot 10 let, imata preko 8 let praktičnih izkušenj pri izvajanju partnerske/zakonske in družinske terapije, predavanj, delavnic. Sta ustanovna člana in člana Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Tomaž že preko 10 let vodi delavnice, predavanja, team buldinge,..Več o avtorjih, si lahko preberete tukaj.

Kaj pravijo nekateri pari, ki so se že udeležili..?

»Zabavno, slikovito, pozitivno, zelo koristno za vsakdanje življenje.«

Lea in Davorin Žnidarič

»Priporočam vsem parom, ne glede na izzive, ki jih imamo, zaradi pristopa s humornim prikazovanjem konkretnih življenjskih situacij in takoj uporabnih smernic.«

Mitja Brodnjak 

»Navdihujoče, povsem nekaj novega, sproščeno, nad pričakovanji. Priporočam tako parom, ki so na začetku, kot na sredi poti, zaradi takojšnjega napredka. Še prideva.«

Tatjana in Andrej Rutar.

 
 
 

PRIJAVA NA DELAVNICO

 

Cena paketa, s katerim bosta osvežila vajino strast:

Redna cena delavnice je 197 EUR/osebo.

Za več informacij pišite na tomaz.stanovnik@smiljanmori.com ali pokličite na 030/333-007.

 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!