Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

PREBUDITE ZMAGOVALCA V SEBI

PREBUDITE ZMAGOVALCA V SEBI

Zakaj nekateri ljudje z lahkoto žanjejo uspeh za uspehom; nekateri pa, kot da bi se jih »držala smola«? Razlika med uspešnimi in manj uspešnimi posamezniki je, da so se uspešni osvobodili dolocenih strahov, skrbi in omejujocih prepricanj, ki so jih ovirali pri osebni sreci in tudi vplivali na ucinkovitost.

Na tem edinstvenem seminarju se boste že v enem dnevu naučili to, česar večina ljudi nikoli ne izve – kako lahko tudi vi prebudite to moč in svojo miselnost naravnate za ZMAGO ter dejansko uresničite svoje želje ne glede na ovire, s katerimi se spoprijemate:

  • Razumeli boste pomen samopodobe, vaših prepricanj in vašega pocutja, in kakšen vpliv imajo na vaše življenje.
  • Z enkratno nevrotehniko se boste naučili reprogramirati strah in stara prepričanja, ki vas ovirajo na poti do uspeha;
  • naučili se boste, kako premagati strah pred zavrnitvijo, strah pred neuspehom, strah pred uspehom, strah pred tem, kaj bodo rekli drugi …
  • Naučili se boste, kako spremeniti navade, ki vas vlečejo stran od uspeha; kako se za vedno premakniti iz cone udobja.
  • Naučili se boste, kako spremeniti negativni način razmišljanja v pozitivno energijo in kako spremeniti probleme v priložnosti za uspeh.
  • Spoznali boste, kako lahko samo s svojo domišljijo pretentate svoje možgane, da dosežete točno to, kar želite.

Seminar je bil 3.11.2012 v Mariboru.

Izjava ene izmed udeleženk

Najbolj všeč mi je bil aktivni pristop k vsemu povedanemu; to, da sami delamo vodene vaje in sami (ali v parih oz. skupinah) pridemo do lastnih zaključkov in hkrati iztočnic za prihodnost, (mi) največ pomeni - po vsej verjetnosti se takrat pri večini zgodijo največje spremembe oz. uvidi. Sidranje je bilo neprecenljivo!!! Pohvalna pa je tudi sicer vsa organizacija - Vaša ekipa, izbor dvorane in tudi glasba.

Z navdušenjem sem nabavila Vaši deli Priročnik za postavljanje in uresničevanje ciljev za otroke ... in MotivaAKCIJA za mlade ... Deli sem v hipu prebrala in Vam in soavtorici drugega dela Mateji Zorko iskreno čestitam. Obe deli imata lepo tekočo misel oz. razvito zgodbo, v prvem mi je všeč igrivost in tankočutnost napotkov, v drugem pa iskreno usmerjanje najstniških čustvenih in miselnih viharjev in dobrodošli nasveti tudi staršem, vsekakor pa je pri obeh pohvalna osnovna drža optimizma in sodelovanja. Namen ustvarjanja bo/je skozi to zagotovo dosežen.

Mateja Kovačič

Spodaj nekaj utrinkov iz seminarja.

 
 
 

PRIJAVA NA MOTIVAKCIJSKI SEMINAR

 

Doživite energijo motivakcije s Smiljanom Morijem v živo. O datumi seminarja vas bomo obvestili, če boste izpolnili spodnji obrazec.

 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!