Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

POSTANITE ZMAGOVALEC

POSTANITE ZMAGOVALEC

Adrenalin – Zmaga – Energija

V neokrnjeni naravi mariborskega Pohorja se boste v 2 dneh in nočeh prelevili v pravega zmagovalca. Premagali boste strah in omejujoča prepričanja, razčistili s svojimi čustvi in spoznali, kaj vse morate imeti, da bi postali in ostali zmagovalec.

Odkrili boste pojem neustavljivega poguma, spoznali vaše primarno vprašanje, se naučili čustvene stabilnosti, vodenja, in to v okolju, kjer vam bodo v pomoč tudi fizične metafore.

Pričakovanja …

Naučili se boste, kako dobite vse, kar si želite, ter se v hipu prikupite ljudem. Dobili boste 5 navodil za natančna in pametna vprašanja. Predstavili vam bomo 6 osnovnih človekovih potreb in 4 korake do trajne spremembe.

Vas zanima?

Pridružite se nam na adrenalinskem doživetju, ki bo za vedno ostal v vašem spominu. Svež zrak Pohorja vam bo napolnil pljuča in pognal energijo po telesu. Če bo želja dovolj močna, boste dobili navdih za navdušujočo prihodnost, se rešili starih prepričanj o sebi, si dvignili samozavest in odkorakali s prizorišča kotZMAGOVALEC.

 
 
 

POVPRAŠEVANJE

Če želite izvedeti kaj več o seminarju, nam pišite:

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!