Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

PREBUDITE OGENJ V SEBI

PREBUDITE OGENJ V SEBI

Naravnajte svojo podzavest za avtomatski uspeh in življenje brez omejitev …

Če želimo doseči izobilje v življenju, če želimo živeti svoje sanje, moramo najprej verjeti, da je to sploh mogoče. Moramo se soočiti s svojimi omejujočimi prepričanji in jih zgraditi znova.

Veliko ljudi govori, da vse to že vedo. Ampak ali veste, kdaj nekaj resnično veste? Takrat, ko to tudi živite. Zato Smiljan noro rad dela motivacijske seminarje, ker se prav na takšnih srečanjih rodijo zmagovalci, ki ne le vedo, ampak začnejo tudi živeti svoje sanje in prepričanja.

Pripravljeni narediti več …

Ste pripravljeni narediti samo malo več, kot delate sedaj, in to tisto, kar ljudje, ki ne bodo uspešni, nikoli ne počnejo? Ste pripravljeni zapustiti »cono udobja« in oditi na goro uspeha?

Kaj pa se bo zgodilo, ko prideš na vrh? Nič posebnega ni tam gori. No, nekaj vseeno je, ampak to spoznaš, šele ko priplezaš do vrha, in vsak ima svojo individualno zgodbo. Pomembno je vedeti: če ostaneš globoko spodaj v BAZI, kjer je varno zavetrje, si mogoče res na varnem, vendar ne vidiš tistega, kar vidijo tisti na vrhu. Ko stojiš na vrhu, veš, da gori velikokrat piha veter in da je to sestavni del uspeha.

Sami si ustvarjamo svojo resničnost, svojo usodo in svojo srečo … Tako močni smo ... In tako močni ste vi …

To ni samo še eden od motivacijskih seminarjev, ki jih boste obiskali. To je seminar, zaradi katerega boste začeli delovati. Smiljan vam bo pomagal spoznati, kako spremeniti NIČ v NEKAJ, NEODLOČNOST v ODLOČNOST in STRAH v POGUM.

Kaj kmalu boste ugotovili, da ne potrebujete dodatne izobrazbe, več zvez ali sreče, le razumeti morate principe, ki jih vsakdo že pozna, a le redko spravi v dejanja. Spoznali boste, kdo ste in zakaj ste tukaj.

 
 
 

Povpraševanje

Če vas zanima kaj več glede seminarja, nam pišite:

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!