Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

KAKO VSTOPITI V SVET PROFESIONALNIH GOVORCEV

KAKO VSTOPITI V SVET PROFESIONALNIH GOVORCEV

Da se pesnik rodi, govornik pa naredi, so rekli že stari Rimljani. Vesela novica za vas, kajti umetnosti govorništva se zdaj lahko naučite tudi vi! Vsakdo se namreč lahko nauči, kako naj obvlada besedo in jo ob primernih priložnostih tudi uporabi. Govorništvo je tako dostopno vsakomur, ki se mu želi posvetiti. Seveda – tako kot vse v življenju – mojstrstvo ne pade z nebes.

Kdor hoče postati dober govornik, mora nenehno delati in biti pripravljen, da se še kaj nauči. Izkoristite to priložnost in se na delavnici Kako vstopiti v svet profesionalnih govorcev približajte najboljšim.

Na delavnici Kako vstopiti v svet profesionalnih govorcev se boste naučili, kako izboljšati svoj nastop oz. predstavitev. Prav tako se boste naučili pravilne strukture govora, pravilne uporabe vizualnih pripomočkov, gestikuliranja in dobrega argumentiranja. Seznanili se boste z zakonitostmi različnih oblik govorov, kot so informativni, prepričevalni ter improvizirani govor. In ne samo to. Na delavnici se boste naučili čarobne formule – tehnike kratkega govora za spodbujanje k akciji. Naučili se boste, kako s pohvalnimi besedami predstaviti katerega koli govornika in kako izraziti veselje ob sprejetju ali podelitvi nagrade.

Na programu Kako vstopiti v svet profesionalnih govorcev se boste učili skozi vajo. Živahen in izkustven pristop vas bo korak za korakom vodil skozi samorazvijanje, praktične vaje in neposredno spremljanje nastopov. Dobili boste svojega trenerja in vso individualno oskrbo, ki jo boste potrebovali, da bi se kar najbolje približali profesionalcem.

Naučite se učinkovito izraziti svoja čustva, subjektivne ocene ali svoje osebno mnenje, ne glede na stališče, ki ga zavzemate.

Samo skozi delavnico Kako vstopiti v svet profesionalnih govorcev ste lahko prepričani, da bodo vaše besede nekaj veljale!

Vse to in še več na delavnici Kako vstopiti v svet profesionalnih govorcev.

 
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!