Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

CIKCAK FORMULA USPEHA

CIKCAK FORMULA USPEHA

Kako postati in ostati uspešen kjerkoli, kadarkoli in ne glede na karkoli...

Zagotovo ste slišali že veliko formul za uspeh in sedaj se sprašujete, ali je sploh tako enostavno postati uspešen. Če ste pesimist, boste razočarani. Nihče ni nikoli dejal ali napisal, da je enostavno postati uspešen. To ni enostavno. Taki so samo principi, ki jih je treba izvajati. Težava pa nastane, ker večina ljudi teh principov oziroma navodil ne prebere ali jim ne verjame in jih zato tudi ne udejanji v praksi.


 

Zakaj CIK-CAK formula za uspeh?

Zato ker nobena pot na vrh ali pot do uspeha ne vodi samo navzgor. Prav tako nobena pot do vrha ali uspeha ne vodi samo naprej. Včasih je treba iti tudi nazaj. Včasih gremo gor, včasih dol. Včasih se premikamo levo, včasih desno. Včasih tudi padamo, pomembno pa je, da na tej poti ne obležimo v jarku strahov, izgovorov in trenutnih razočaranj.

Razlika med tem, kar počnete, in tem, kar ste sposobni, je pot, ki jo boste morali prehoditi, če želite biti uspešni in zadovoljni.

Vsak izmed principov, ki ga boste preizkusili v praksi, vam bo prinesel določene rezultate, če pa jih boste uporabljali istočasno, boste lahko dosegli uspehe.

Za vse, ki sledite moderni tehnologiji ali pa morate skrbno razporejati svoj čas in se izobražujete v avtomobilu, smo pripravili CIK-CAK FORMULO USPEHA tudi v avdio izvedbi.

Format: mehka vezava, 15,0 x 21,0
Število strani: 65
Leto izdaje: 2006

Knjigo CIKCAK FORMULA USPEHA lahko naročite tudi v avdio izvedbi!

Izjave strokovnjakov in strank

Smiljan Mori - -Zgled, ki navdihuje tisoče doma in po svetu, kako živeti srečno, zadovoljno in uspešno življenje!

Po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, velja Smiljan Mori za enega najboljših motivacijskih govornikov današnjega časa na svetu. Po izobrazbi je diplomirani pravnik, v življenju pa je po večini poklicno deloval na področjih prodaje, zavarovalništva in naložb. Je evropski poslovnež, ki je s svojim pogledom in čutom za to, kako doseči konkurenčno prednost v poslu, postal uspešen poslovni in življenjski trener ter ena najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha. Leta 1997 je ustanovil zavarovalno Agencijo Mori, svoje prvo podjetje, ki velja za eno najboljših zavarovalnih agencij v srednjevzhodni Evropi. Leta 2000 pa podjetje Smiljan Mori Succes Systems, d. o. o.

Je priznan pisec, avtor knjižnih uspešnic 7 skrivnosti motivaKcije, Mini motivator, Jaz, d. o. o., Cikcak formula uspeha, številnih strokovnih in poljudnih člankov ter zvočnih programov Mislite kot zmagovalci, Hujšaj zdravo, jej z glavo in Z motivacijo do uspeha!, ki velja za prvi slušni program za motivacijo in osebnostni razvoj v Sloveniji. Med drugim je soavtor knjižne uspešnice v Združenih državah Amerike Wake up and live the life you love, kjer je sodeloval s priznanimi avtorji, kot so Marc Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Allen idr. Vpet je v številne mednarodne in nadnacionalne, medcelinske mreže motivatorjev, voditeljev, trenerjev in za uspeh v življenju navduševalnih avtorjev.

  1. Če želite brezplačni izvleček knjige, samo vpišite svoj e-mail. Brezplačni izvleček knjige vam bomo poslali na vaš e-mail.