Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

NAJBOLJŠI POSEL

NAJBOLJŠI POSEL

Kako uspeti v najbolj uglednem in najbolj plačanem poslu 21.stoletja?

Za pisanje te knjige sem se odločil predvsem zaradi tega, da se zahvalim obema industrijama, finančni in zavarovalni, da se zahvalim tistim, ki so si nekega dne vse to 'izmislili', in tistim, ki so me nekega dne 'prepričali', da sem odprl svoje misli in s tem odprl vrata finančni neodvisnosti.

Ste tudi vi odprti za nove ideje in nove priložnosti? Če ste, potem berite naprej, ker vam lahko ta knjiga spremeni celo življenje. Pa ne samo vam. Ta knjiga lahko spremeni življenje vašim najdražjim, ta knjiga lahko spremeni življenje vašim prijateljem, ta knjiga je že in še bo spremenila življenje tisočim ljudem po celem svetu.

 

Format: mehka vezava, 15,0 x 21,0
Število strani: 83
Leto izdaje: 2005

Izjave strokovnjakov in strank

 

Smiljan Mori - Zgled, ki navdihuje tisoče doma in po svetu, kako živeti srečno, zadovoljno in uspešno življenje!

Po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, velja Smiljan Mori za enega najboljših motivacijskih govornikov današnjega časa na svetu. Po izobrazbi je diplomirani pravnik, v življenju pa je po večini poklicno deloval na področjih prodaje, zavarovalništva in naložb. Je evropski poslovnež, ki je s svojim pogledom in čutom za to, kako doseči konkurenčno prednost v poslu, postal uspešen poslovni in življenjski trener ter ena najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha. Leta 1997 je ustanovil zavarovalno Agencijo Mori, svoje prvo podjetje, ki velja za eno najboljših zavarovalnih agencij v srednjevzhodni Evropi. Leta 2000 pa podjetje Smiljan Mori Succes Systems, d. o. o.

Je priznan pisec, avtor knjižnih uspešnic 7 skrivnosti motivaKcije, Mini motivatorJaz, d. o. o., Cikcak formula uspeha, številnih strokovnih in poljudnih člankov ter zvočnih programov Mislite kot zmagovalci, Hujšaj zdravo, jej z glavo in Z motivacijo do uspeha!, ki velja za prvi slušni program za motivacijo in osebnostni razvoj v Sloveniji. Med drugim je soavtor knjižne uspešnice v Združenih državah Amerike Wake up and live the life you love, kjer je sodeloval s priznanimi avtorji, kot so Marc Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Allen idr. Vpet je v številne mednarodne in nadnacionalne, medcelinske mreže motivatorjev, voditeljev, trenerjev in za uspeh v življenju navduševalnih avtorjev.

  1. Če želite brezplačni izvleček knjige, samo vpišite svoj e-mail. Brezplačni izvleček knjige vam bomo poslali na vaš e-mail.