Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

7 SKRIVNOSTI MOTIVAKCIJE / MOTIVACIJA ZA ŽIVLJENJE

7 SKRIVNOSTI MOTIVAKCIJE / MOTIVACIJA ZA ŽIVLJENJE

Vzemite v roke zemljevid in kompas in odkrijte mojstrovino svojega življenja.

Uspeh in zadovoljstvo sta dva različna pojma. Veliko je takih, ki so uspešni in bogati, niso pa zadovoljni. Pa tudi takih, ki so zadovoljni s tem, kar imajo, vendar niso uspešni in bogati oziroma brez finančnih problemov. Za zadovoljstvo v življenju moramo obvladovati več področij (zdravje, čustva, denar, kariero ipd.). Če želimo vsa ta področja dvigniti na višjo raven v svojem življenju, si moramo zastaviti dovolj visoke cilje in biti dovolj motivirani, da jih lahko dosežemo.

VAŠA NARAVNANOST DOLOČA SMER, V KATERO SE BOSTE GIBALI

 

Ste se kdaj vprašali, ali je vaša smer gibanja skozi življenje prava? Ali ste morda vključili avtopilota in se prepustili vožnji skozi življenje? Vožnja je udobna, vse dokler ne trčimo ob kakšen problem. A prav vsi imamo moč, da spremenimo višino leta in smer, v katero se gibljemo v našem življenjuVaše mnenje o vas samih je vaš avtopilot.

O TEM GOVORI KNJIGA 7 SKRIVNOSTI motivAKCIJE …

VSE JE ODVISNO OD VAS. VSE, KAR BI V ŽIVLJENJU RADI DOSEGLI, IMELI IN VIDELI, PA JE ODVISNO OD MOTIVACIJE. ŽIVLJENJE NIMA NOBENEGA SMISLA, RAZEN TISTEGA, KI MU GA PRIPIŠEMO SAMI.

Format: mehka vezava, 15,5 x 23,5
Število strani: 285
Leto izdaje: 2002

Smiljan Mori - Zgled, ki navdihuje tisoče doma in po svetu, kako živeti srečno, zadovoljno in uspešno življenje!

Po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, velja Smiljan Mori za enega najboljših motivacijskih govornikov današnjega časa na svetu. Po izobrazbi je diplomirani pravnik, v življenju pa je po večini poklicno deloval na področjih prodaje, zavarovalništva in naložb. Je evropski poslovnež, ki je s svojim pogledom in čutom za to, kako doseči konkurenčno prednost v poslu, postal uspešen poslovni in življenjski trener ter ena najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha. Leta 1997 je ustanovil zavarovalno Agencijo Mori, svoje prvo podjetje, ki velja za eno najboljših zavarovalnih agencij v srednjevzhodni Evropi. Leta 2000 pa podjetje Smiljan Mori Succes Systems, d. o. o.

Je priznan pisec, avtor knjižnih uspešnic 7 skrivnosti motivaKcije, Mini motivatorJaz, d. o. o., Cikcak formula uspeha, številnih strokovnih in poljudnih člankov ter zvočnih programov Mislite kot zmagovalci, Hujšaj zdravo, jej z glavo in Z motivacijo do uspeha!, ki velja za prvi slušni program za motivacijo in osebnostni razvoj v Sloveniji. Med drugim je soavtor knjižne uspešnice v Združenih državah Amerike Wake up and live the life you love, kjer je sodeloval s priznanimi avtorji, kot so Marc Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Allen idr. Vpet je v številne mednarodne in nadnacionalne, medcelinske mreže motivatorjev, voditeljev, trenerjev in za uspeh v življenju navduševalnih avtorjev.

  1. Če želite brezplačni izvleček knjige, samo vpišite svoj e-mail. Brezplačni izvleček knjige vam bomo poslali na vaš e-mail.
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!