Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

MOTIVAKCIJA ZA MLADE

MOTIVAKCIJA ZA MLADE

Priročnik za doseganje uspeha za otroke in starše – knjiga, ki vas bo za vedno zbližala s svojim mladostnikom. Po knjigi posnet tudi mladinski film Vloga za Emo.

Pomislite, kako drugačno bi lahko bilo vaše življenje danes, če bi imeli, takrat, ko ste odraščali, nekoga, ki vas razume in vodi. Zdaj lahko svojemu otroku podarite točno to izkušnjo, da ga razsvetilite z odgovori na življenjske situacije, s katerimi je vsak dan soočen, v šoli, v družbi ali doma. Odgovori, ki bodo vam in vašemu otroku pomagali na poti, da postane človek odličnosti.

Pomislite, kako dober je občutek, ko veste, da ste otroku podarili najboljšo izkušnjo v letih, ko jo najbolj potrebuje. Ne ponavljajte napak svojih staršev na vašem otroku. Že danes postanite tista oseba, ki jo vaš otrok najbolj spoštuje in občuduje!

Po tej knjigi je bil tudi posnet slovenski mladinski film Vloga za Emo, ki se od 23.10. 2014 predvaja po kinematografih.

 

Motivakcija za mlade je najlepša popotnica vašemu otroku za svetlo prihodnost:

  • Ob prebiranju knjige preko zgodb otrok postopoma odkrije svoje sposobnosti in spretnosti;
  • Ker knjiga podaja tako rešitve za otroke kot za starše, vaju v situacijah, ki ponavadi prinašajo razkorak med starši in otroki, še bolj zbliža;
  • Izboljša se otrokova samozavest in občutek lastne vrednosti, saj z drugačnim pogledom na svet vidi, da ZMORE;
  • Knjiga pomaga otroku razviti smisel za doseganje velikih stvari v življenju, kje je trik in kako mora ravnati, da bi dosegel, kar želi;
  • Prav tako staršem jasno pokaže, kako morajo ravnati s svojim otrokom kot avtoriteta, brez strahu da ga/jo bodo izgubili;
  • Ko enkrat razumete svojega otroka, ga tudi lažje podprete v njegovih hotenjih oz. mu pokažete, kako naj ravna, da bo prav, brez slabe volje ter živceparajočih prepirov;
  • Otroka v njemu najbližjem jeziku uči, kako postati uspešen in odgovoren posameznik ali posameznica, ki se ne glede na svoje vrstnike zavzema za svoja načela in želje;

Format: mehka vezava, 18,5 x 23,5
Število strani: 232
Leto izdaje: 2012
 

Smiljan Mori

Je po izobrazbi je univerzitetni diplomirani pravnik. Je lastnik več podjetij v več državah. Je vrhunski motivacijski govornik, coach in podjetniški svetovalec. Je avtor številnih knjig s področja motivacijeuspeha in prodaje. S svojim edinstvenim in izvirnim pristopom ter podajanjem znanja je navdušil že na stotine otrok, srednješolcev in študentov.

Mateja Zorko

Diplomirana pedagoginja je že med študijem delala v številnih medijskih hišah, po diplomi pa se je zaposlila na eni od celjskih osnovnih šol. Tam se je razvilo njeno veselje do dela z otroki. Od leta 2010 je zaposlena na drugi največji srednji šoli v Sloveniji, kjer danes dela kot svetovalna delavka, hkrati pa dijake v programu za medijskega tehnika uči novinarskih in voditeljskih spretnosti. Prav na tem delovnem mestu je nastala ideja za zgodbo, ki se bere v tej knjigi.

  1. Če želite brezplačni izvleček knjige, samo vpišite svoj e-mail. Brezplačni izvleček knjige vam bomo poslali na vaš e-mail.
 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!