Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

MOTIVAKCIJA ZDAJ!

MOTIVAKCIJA ZDAJ!

Edinstveni motivakcijski paket za življenje po vaši meri – MotivAkcija ZDAJ!

S paketom MotivAkcija ZDAJ! se zabavno in preprosto naučite prepoznati in aktivirati potenciale v poklicnem in zasebnem življenju. Kdaj, če ne zdaj, je pravi čas, da prenehate omahovati in se spraševati, ali ste dovolj dobri, da lahko zmagate v tej igri življenja? Moč, da se razvijete in izboljšate svoje potenciale, je namreč v vaših rokah.

V paketu MotivAkcija ZDAJ! dobite vse potrebno, da zaživite življenje, kot si želite:

  • Najnovejšo Smiljanovo knjigo MotivAkcija brez meja, s katero ostanete motivirani in pripravljeni na akcijo tudi v najtežjih trenutkih.
  • CD 12 skrivnosti uspešnih ljudi, ki vas korak za korakom uči, kako postanete uspešni na vseh področjih vašega življenja.

Poleg tega še prejmete dodaten BONUS:

  • Univerzalen Priročnik za postavljanje in doseganje ciljev, tako da boste v življenju znali prepoznati in zgrabiti prave priložnosti.
  • BON za 1-mesečno članstvo v PRVI ON-LINE MOTIVAKCIJSKI SKUPNOSTI »E-UNIVERZA USPEHA«, kjer lahko vseskozi interaktivno razvijate svoj potencial.
  • MotivAkcijsko kartico z osebno kodo za BREZPLAČNO članstvo v klubu MotivAkcija ZDAJ!
  • Dosmrtni 10-odstotni popust (ob navedbi osebne kode z MotivAkcijske kartice) na vse Smiljanove produkte.

Zahtevajte več od življenja in se pridružite številnim, ki so z MotivAkcijo ZDAJ! uresničili svoje cilje in začeli živeti svoje življenje!

 

KNJIGA

Format: trda vezava, 16 x 24
Število strani: 253
Leto izdaje: 2012
 

Smiljan Mori

Zgled, ki navdihuje tisoče doma in po svetu, kako živeti srečno, zadovoljno in uspešno življenje!

Po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, velja Smiljan Mori za enega najboljših motivacijskih govornikov današnjega časa na svetu. Po izobrazbi je diplomirani pravnik, v življenju pa je po večini poklicno deloval na področjih prodaje, zavarovalništva in naložb. Je evropski poslovnež, ki je s svojim pogledom in čutom za to, kako doseči konkurenčno prednost v poslu, postal uspešen poslovni in življenjski trener ter ena najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha. Leta 1997 je ustanovil zavarovalno Agencijo Mori, svoje prvo podjetje, ki velja za eno najboljših zavarovalnih agencij v srednjevzhodni Evropi. Leta 2000 pa podjetje Smiljan Mori Succes Systems, d. o. o.

Njegove seminarje in dogodke je v desetih letih obiskalo že več kot 150.000 ljudi iz več kot 50 držav. S svojimi motivacijskimi treningi, svetovanjem in organizacijo motivacijskih seminarjev.

 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!