Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

HUJŠAJ ZDRAVO, JEJ Z GLAVO

HUJŠAJ ZDRAVO, JEJ Z GLAVO

Prav gotovo ste že velikokrat slišali pregovor: VSE JE V GLAVI. Smiljan Mori verjame, da se vse najprej zgodi v naši glavi, šele nato, se to vidi navzven. Močno verjame, da se tudi vaše telo, ki si ga želite in tudi zaslužite, najprej zgodi v glavi. Skozi ta program vas bo Smiljan pokazal kaj to v bistvu pomeni. Nikoli več se ne boste o tem spraševali, zaživeli boste v telesu, ki si ga želite in zaslužit.

Smiljan vam bo pokazal, kako enostavno je pravzaprav shujšati in opazovati, kako se maščoba topi brez večjega truda in lakote ter kako s pomočjo resnične spremembe vašega prehranjevanja in navad, ki so vzrok, da ne morete shujšati, izgubljate kilograme in centimetre v obsegu kot po tekočem traku. Lahko si boste oblekli oblačila, ki jih niste mogli že 10 let, bolj poskočni boste in počutili se boste bolj zdravi v vašem novem, privlačnem telesu …

 

Odkrijte enostaven sistem, ki je učinkovit in zaradi katerega se boste čudili, zakaj sploh potrebujemo shujševalno industrijo. Ta program je namenjen samo tistim, ki bi radi enkrat za vselej prekinili začarani krog hujšanja in shujšali ter ostali suhi in zdravi do konca življenja …

Paket 6 CD-jev

Program HUJŠAJ ZDRAVO, JEJ Z GLAVO vsebuje 6 CD-jev. Vsak od njih vas tematsko vodi skozi program. Vse, kar potrebujete, je, da prisluhnete programu in mu sledite:

  1. Ne morete ali nočete shujšati?
  2. Čas je za trajno spremembo
  3. Čustveni razlogi za prenajedanje
  4. 12 navodil za zdravo življenje!
  5. Navodila za trajni dolgoročni uspeh!
  6. Kako nasprotnike spremeniti v motivatorje!

Je priznan pisec, avtor knjižnih uspešnic 7 skrivnosti motivaKcije, Mini motivator, Jaz, d. o. o.,Cikcak formula uspeha, številnih strokovnih in poljudnih člankov ter zvočnih programov Mislite kot zmagovalci, Hujšaj zdravo, jej z glavo in Z motivacijo do uspeha!, ki velja za prvi slušni program za motivacijo in osebnostni razvoj v Sloveniji. Med drugim je soavtor knjižne uspešnice v Združenih državah Amerike Wake up and live the life you love, kjer je sodeloval s priznanimi avtorji, kot so Marc Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Allen idr. Vpet je v številne mednarodne in nadnacionalne, medcelinske mreže motivatorjev, voditeljev, trenerjev in za uspeh v življenju navduševalnih avtorjev.