Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Svetovanje

Svetovanje

Nova paradigma življenja, kot je posledica finančne krize, zahteva od vas nove strategije, ki obravnavajo vse vidike vašega življenja.

Če želite biti uspešni in živeti brezskrbno življenje, je za vas pomembno, da čim prej usvojite nove strategije za spoprijemanje s skritimi pastmi in ustvarjanje novih priložnosti v razmerah, ki jih narekuje paradigma recesije.

Smiljan in njegov tim strokovnjakov točno vedo, s kakšnimi izzivi se srečujejo podjetniki in podjetnice 21. stoletja ter kakšne rešitve potrebujejo zdaj za uspešno prihodnost.

Je edini podjetnik, življenjski, finančni in poslovni coach, ki je delovanje vseh svojih podjetij združil z namenom, da obravnava vse vidike vašega življenja za vaš poslovni in osebni uspeh in vam tako zagotovi:

  • možnost, da poskrbite za svojo varnost in varnost svoje družine,
  • možnost, da poskrbite za svoje naložbe in sodelujete v največjem transferju bogastva,
  • možnost, da se izobražujete, saj boste le tako lahko pripravljeni na to, kar vas čaka,
  • in navsezadnje možnost, da zaslužite ob tem, ko osebnostno in finančno rastete, ter si tako zagotovite osebno in finančno svobodo kljub gospodarski in finančni krizi.

S tem ko Smiljan postane vaš osebni Finančni arhitekt™ (Financial Coach™), imate na razpolago vse njegovo znanje, dostop do vseh idej in zaščitenih postopkov ter tudi do neomejenega osebnega stika in dragocenih informacij. Smiljan ima zelo omejeno število osebnih strank, s katerimi sodeluje, zato nikar ne odlašajte in povprašajte za možnost Smiljanovega ekskluzivnega svetovanja:

Postopek za zaščito podjetnikov (The Business Owner Protection process™)

Finančni coaching (Top Financial Coaching™)

Top Sucess Coaching™

 
 
 

Vas zanima več? Izpolnite spodnji obrazec.

 

Če želite biti uspešni in živeti brezskrbno življenje se dogovorite za sestanek, kjer vam bom povedal s kakšnimi izzivi se srečujejo podjetniki in podjetnice 21. stoletja in kakšne rešitve potrebujejo zdaj za uspešno prihodnost. 
 

Brezplačna e-Revija za osebno in finančno rast

MOJA PRILOŽNOST

BREZPLAČNO in BREZ OBVEZNOSTI vsak mesec prejmite na vaš elektronski naslov koristne nasvete, s katerimi boste ne glede na situacijo, v kateri se nahajate, dobili nov zagon in ideje, da živite življenje, kot si ga želite in zaslužite! S pomočjo e-revije MOJA PRILOŽNOST nikoli ne pozabite, da imate vsak dan priložnost za uresničitev svojih sanj!