Vodilni poslovni in motivAkcijski

trener, predavatelj in svetovalec v Evropi - za resno pomoč pri doseganju vaših osebnih in poslovnih ciljev

 
 
 

080 32 30

 
 
 

Košarica

 
 

Vaš zanesljivi partner pri plemenitenju vašega premoženja s plemenitimi kovinami


Zanesljive, poštene, transparentne in neodvisne informacije za nakup in prodajo plemenitih kovin.

V današnjem času so plemenite kovine ena izmed najbolj zanesljivih naložb v varno prihodnost.

Sistem Zlati Partner VARČEVANJE vam s prilagojenim investiranjem v plemenite kovine zagotavlja varno prihodnost. Prilagaja se vam, vašemu finančnemu stanju in vašim finančnim ciljem.

Zakaj investirati v plemenite kovine?

Nakup plemenitih kovin se je skozi zgodovino izkazal za najboljšo izbiro. Naložba v plemenite kovine ni tvegana, kot je npr. nakup nepremičnine, za katero na nasprotni strani ni vedno primernega kupca, ko nujno potrebujemo denar. Zlato in srebro je unovčljivo v vsakem trenutku po tržni ceni, kjerkoli na svetu. 

Kako zelo so plemenite kovine varne?

Plemenite kovine predstavljajo zavarovanje realne vrednosti vašega premoženja in so edina naložba, ki je popolnoma odporna na recesijo. Vlaganje v zlato in srebro je več kot naložba, je orodje za razpršitev in obvladovanje tveganja.  Dejstvo je, da sta zlato in srebro redki in zelo povpraševani kovini, ki se že tisočletja uporabljata kot denarno in menjalno sredstvo.

 

Dokumenti

 
 
 

NAROČITE POSVET Z INVESTICIJSKIM SVETOVALCEM

 
Investicije v plemenite kovine so preveč pomembne, da bi jih prepustili naključju. Zahtevajte posvet z našim brezplačnim investicijskim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati pravo pot za vaše potrebe.